Friday, June 15, 2012

Frankryk geklop Oekraïne 2-0 Donbass Arena

Frankryk klop Oekraïne 2-0 in die Donbass Arena, Vrydag (15/06/2012). Dankie vir die wen-doel wat geskep is deur Jeremy Menez (53) en Yohan Cabaye (56), "Les Bleus" oorrompel die Groep D-punteleer met vier punte. Terwyl Oekraïne ingepalm is drie punte in die tweede plek bly.

Na vertraag oor 'n uur as gevolg van swaar reën, het die wedstryd hervat. Frankryk oor die beheer van die spel. Laurent Blanc gemaak word deur die span die net gevind het deur die optrede van die Jeremy Manez Oekraïne in die 16de minuut. Skeidsregter Bjorn Kuipers nietig verklaar egter 'n doel, want Menez betrap word voordat uitvoering van aas offiside Frank Ribery.

Oekraïne is nie sonder gevare nie. Die Tim gemaak deur Oleg Blokhin is dikwels 'n dodelike teenaanval. Op die oomblik 23 Shevchenko, byvoorbeeld, is deur te dring in die regte sektor pertanan Frankryk het daarin geslaag om die aas te breek. Gelukkig Mexes behendig sny die bal voor dit het by die voete van Voronin.

Egter nie Samir Nasri, en sy vriende nie toelaat dat die Oekraïense aanvalle. Menez byna na die benutting van die hitte in die voorkant van die doel van die Oekraïne op die 29ste minuut behaal. Ongelukkig, die besigheid Menez nutteloos was nadat sy geskiet is geblokkeer deur Pyatov in die 29ste minuut.

Vyf minute later, draai die rug van die bedreiging af Sewa, deur middel van 'n harde skop regterbeen. Watter krag, kon steeds geblokkeer word geskiet Sewa, Hugo Lloris.

Kom na die pouse, die Franse poging tot stand te bring byna 'n doel indien dit nie gedoen het Pyatov heerlike redding. Doelwagters genommer 12 is hard Mexes onder leiding vinnig afgedank na Nasri se kruis. Dit is 'n laaste kans vir Frankryk en die telling 0-0 te oorleef totdat die interval.

Aan die begin van die tweede helfte, Menez weer 'n gulde geleentheid om die telling. Ongelukkig het die skoot Paris Saint-Germain middelveldspeler kon nog geblokkeer word deur Pyatov.

Ten slotte, Menez was die een wat daarin geslaag om in die verlammende Pyatov in die 53ste minute. Doele het van kunstige aas Menez Benzema vry te stel. Na afloop van die bal, daarin geslaag om om Selin Menez te uitoorlê. Sonder genade, Menez afgedank hard sonder kan Pyatov om te verwag.

Drie minute later, het ondersteuners van die Oekraïne se Donbass Arena oorheers weer stil by die breuk 'n doel Cabaye Pyatov. Benzema behaal weer geboorte gegee terciptnya. Real Madrid doelskieter word gemeet om vrylating aas Cabaye. Ten spyte van 'n stywe wag, Cabaye daarin geslaag om die bal in die doel van die Oekraïne te pomp.

Ten spyte van die wen 2-0, Les Bleus "ontspan nie hulle aanvalle. Cabaye harde skop van buite die straf boks naby doel tot stand te bring was dit nie die paal getref het. Dieselfde ding diitunjukkan Oekraïne. Andriy Shevchenko en sy vriende nog steeds veggees menenjukkan behaal 'n antwoord. Maar tot die stryd verby was, het geen bykomende doelwitte wat geskep is om albei spanne.

Lyk groter, die Franse slegs 'n gelykop gespeel met Oekraïne tot aan die einde van die eerste helfte het voortgegaan om die voorlopige ronde Groep D Euro 2012 in die Donbass Arena, Vrydag (15/06/2012).

Die spel het uiteindelik hervat nadat hy ongeveer 56 minute as gevolg van swaar reën wat gespoel Donbass Arena vertraag.

Frankryk oor die beheer van die spel. Laurent Blanc gemaak word deur die span die net gevind het deur die optrede van die Oekraïne Jeremy Menez in die 16de minuut. Skeidsregter Bjorn Kuipers nietig verklaar egter 'n doel, want Menez betrap word voordat uitvoering van aas offiside Frank Ribery.

Oekraïne is nie sonder gevare nie. Die Tim gemaak deur Oleg Blokhin is dikwels 'n dodelike teenaanval. Op die oomblik 23, Shevchenko op die regte sektor om die Franse verdediging te dring. 35-jarige vegter het daarin geslaag om die aas vry te stel. Maar, Phillippe Mexes sny behendig die bal voordat dit by die voete van Andriy Voronin val.

Samir Nasri en sy vriende laat nie die Oekraïens die ontwikkeling van die spel. Menez byna na die benutting van die hitte in die voorkant van die doel van die Oekraïne op die 29ste minuut behaal. Ongelukkig het sy pogings nie vrugte dra na die uitvoering van sy vrye nommer Andriy Pyatov met moeite die wiele gery.

Vyf minute later, weer ontsnap uit die hinderlaag Sewa Adil Rami. Hierdie keer, die briljante Hugo Lloris konfronteer harde regterbeen skop.

Kom na die pouse, die Franse poging tot stand te bring byna 'n doel indien dit nie gedoen het Pyatov heerlike redding. Doelwagters 12 genommer word noukeurig gesmeer die harde Mexes die hoof van 'n Nasri se kruis.

Dit is 'n laaste kans vir Frankryk en die telling 0-0 te oorleef totdat die interval.

Franse middelveldspeler Franck Ribery deur middel van 'n sliding teen die Oekraïne in een van die spelers het voortgegaan om die voorsiening van Groep D te pas by die stadion Donbass Arena, Donetsk, Vrydag (15/06/2012).

Swaar reën wat gespoel Donbass Arena 'n wedstryd tussen Frankryk teen die Oekraïne te maak in die voortsetting van die Groep D Euro 2012 uitgestel moet word.

Die spel self is reeds vir vier minute. Albei spanne het eintlik teen 'n vinnige tempo gespeel sedert die wedstryd begin het. Samir Nasri 'n deurtrek van die verdediging kan in gevaar stel die Oekraïne bewaarder Andriy Pyatov indien nie vinnig uit die nes om die bal te gooi in die derde minuut. Maar nie lank daarna nie, skeidsregter Bjorn Kuipers uit Nederland het besluit om die spel te breek.

Spanne
Oekraïne (4-2-3-1): Andriy Pyatov; die Oleg Gusev, Taras Mikhalik, Yevhen Kharcheridi, Yevhen Selin, Anatoli Tymoshchuk-, Sergie Nazarenko, Andriy Yarmolenko, Andrey Voronin, Yevheniy-Konoplyanka; Andriy Shevchenko
Reserwes: Koval, Goryainov, Kucher, SHEVCHUK, Rakitskiy, Butko, Garmash, Aliyev, rottang, Douma, Devi

Frankryk (4-3-3): Hugo Lloris die Ahmed Debuchy Adil Rami, Philippe Mexes, Gael Clichy, Yohan Cabaye, Franck Ribery, Samir Nasri; Jeremy Menez Alou-Diarra, Karim Benzema

Reserwes: Mandanda, Carrasso, Evra, Reveillere, Koscielny, Valbuena, Matuidi, Malouda, M'Vila, Martin, Ben ARFA, GiroudSeleznyov, Devi?.