Tuesday, June 12, 2012

Tsjechië won zijn eerste overwinning in groep A na het werpen van Griekenland 2-1

Wroclaw - Tsjechië won zijn eerste overwinning in Groep A na het werpen van Griekenland met 2-1 in de voortzetting van de groep A European Cup 2012 in Municipal Stadium, Polen, maandag (06/12/2012). Tsjech Petr scoorde twee doelpunten en Vaclav Pilar Jiracek. Ondertussen, Griekenland Theofanis Gekas antwoord van in het begin van de tweede helft.
Gericht op de Tsjechische volle punten goed te maken voor de 1-4 nederlaag van Rusland, een directe aanval sinds het begin van minuten. En ja hoor, het spel loopt al drie minuten hebben Jiracek maakte de Tsjechische 1-0. Na ontvangst van een perfecte via pass van Tomas Hubschman, vuurde hij een schot gericht in het doel en scoorde.
Drie minuten later, Pilar terug naar de Tsjechische supporters juichten na het in staat om de score te wijzigen in 2-0. Gebruik makend van Theodor Gebre Selassie kruis, Vfl Wolfsburg middenvelder niet in staat was om vals te spelen de bal doelman Kostas Chalkias gereden.
Achter twee doelpunten in slechts zes minuten om mentale Griekse speler te verwachten valt. Hoewel op zoek om te proberen een aanval op te bouwen, werden in 2004 Europees kampioen nog steeds moeite door de Tsjechische verdediging. In tegenstelling, de combinatie van Milan Baros en Tomas Rosicky meerdere keren tot gevaarlijke kansen voor het Griekse doel te creëren.
Vijf minuten voor het einde van de eerste helft, kon Griekenland gesaldeerd het doel Petr Cech door de werking van Giorgios Fotakis. Echter, het doel was afgekeurd, omdat haar eerste was in de off-side.
Na rust, Griekenland snijd de kloof via Gekas vervanger in de 53ste minuut. Giorgios Samaras kruis in het strafschopgebied is het niet te gevaarlijk. Echter, doelman Cech vangt minder dan perfect, dus de bal weg te been Gekas. Zonder genade, die hij vervolgens schoot de bal in het lege doel.
In deze ronde, Griekenland in de controle van het spel. Er zijn echter een aantal inspanningen geleverd Georgios Samaras en zijn vrienden altijd een impasse hebben, omdat de Tsjechische verdediging lijken heel gedisciplineerd. Ondertussen Tsjechische in dit hoofdstuk rekenen op een snelle tegenaanval van de verdediging "Galanolefki" te ontmantelen.
Griekenland bleef druk tot de laatste minuut van de wedstrijd. Echter, uit een aantal mogelijkheden bestaan ​​die niet omgezet kan worden tot doel toe te voegen. Tot de scheidsrechter blies het lange fluitsignaal werd de score van 2-1 niet veranderd.
Volgens de UEFA is de bal tijdens een wedstrijd van 47 procent en drie kansen gecreëerd van de acht bedrijven. Wat de Grieken uit vijf schoten nauwkeurig zeven experimenten.
Teams: Griekenland: 1-Kostas Chalkias (13-Michail Sifakis 23), 5-Kyriakos Papadopoulos, 21-Kostas Katsouranis, 20-Jose Holebas, 15-Vasilis Torosidis, 2-Giannis Maniatis, 10-Giorgos Karagounis, Giorgios Fotakis 16 - (17 Theofanis Gekas, 45), 22-Konstantinos Fortounis (11-Konstantinos Mitroglou 71), 7-Georgios Samaras, 14-Dimitris Salpingidis.
Tsjechië: 1-Petr Cech, 3-Michal Kadlec, 6-Tomas Sivok, 8-David Limbersky, Theodor Gebre Selassie 2 -, 13-Jaroslav Plasil, 17-Tomas Hubschman, 14-Vaclav Pilar, 19-Petr Jiracek, 15 - Milan Baros (21-Tomas Pekhart 64), 10-Tomas Rosicky (18-Daniel Kolar 45).
Scheidsrechter: Stephane Lannoy
Tsjechische middenvelder, Vaclav Pilar (links) na het scoren van het tweede doelpunt tegen Griekenland in de voortzetting van de groep A, op maandag (6/12/2012).
Tsjechië doelman Petr Cech het record van verleden Edwin van der Sar na de Griekse spits Theofanis Gekas ingebroken bij Municipal Stadium, dinsdag of woensdag (06/12/2012) pm dageraad.
* Cech afgelopen Edwin van der Sar voor de doelman, die heeft erkend de meeste records. Jala Cech breekt 15 maal in de geschiedenis van Euro. Het record is Peter Schmeichel de meeste doelpunten tegen met 20.
* Theofanis Gekas is de tweede vervanger voor Griekenland het succes in euro's te scoren. De eerste speler is Dimitrios Salpingidis.
* Tsjechische was twee keer niet om het spel te winnen na een twee-doel lood. De eerste is wanneer de offset Rusland 3-3 in Euro 1996 groepsfase en versloeg Turkije 2-3 vier jaar geleden.
* Opgenomen Gekas scoorde al 22 van zijn in de internationale arena. Alleen de Angelos Charisteas (25 goals) en Nikos Anastapoulos (29 goals) die boven de prestatie Gekas.
* Spelers Bundesliga scoorde vijf doelpunten in Euro 2012. Russische Premier League en elk scoorde vier doelpunten.