Wednesday, March 7, 2012

Den kraft af hendes rejse til Hajj og Umrah til Mekka, Saudi-Arabien

Den kraft af hendes rejse til Hajj og Umrah til Mekka, Saudi-Arabien
Fra Abu Hurayrah, sagde han, at profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam berkhutbah i vores midte, sagde han: "Det påhviler din pilgrimsfærd, derefter betale de fattige (pilgrimsrejse)." \
Så er der et ordsprog, "Er hvert år, O Allahs Sendebud?" Så var han tavs, indtil den pågældende person har fortalt tre gange, så profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde: "Hvis jeg siger ja, vil uden tvivl blive en forpligtelse, og du vil helt sikkert ikke være i stand til (gør det). "

 
Så sagde han: "Lad mig, da jeg lader dig. Sikkert, der ødelagde de mennesker, før du er meget at bede om, og mange er uenige med deres profet. Hvis jeg bestilte noget til dig, så laksanakanlah så meget som dig. Og hvis jeg forbyder noget, så lad. "
Og Slave Barndom Haji, Haji For Women
Mulighed kan realiseres med et godt helbred og har noget ret til at gå væk, flere af sine behov og behovene hos sine pårørende samt sikker i sine rejser.
Disyaratkannya sundt, baseret på en hadith fra Ibn 'Abbas, at en kvinde Khats'am sagde: "O Allahs Sendebud, havde sandelig min far er forpligtet til at gøre Hajj, mens han var meget gamle mennesker, som ikke har råd til at sidde på køretøjet, hvis jeg kan menghajikannya?"

 
Han sagde: "Hajikanlah ham." Som for at have noget helt ud over hans behov og de behov, dennes pårørende, baseret på de ord af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam: "Det er nok, at én synder, at han spildte sine pårørende."
Den påkrævede sikkerhed, burde, fordi uden sikkerhed kræver, at Hajj er en farlig og det er Shari'ah blive elimineret.Pilgrimage for kvinder: Hvis de betingelser er opfyldt på evnen af ​​en kvinde, så må han gå til Hajj fuldt ud som mænd.

 
Det er bare at der er yderligere krav, der bør ledsages af en mand eller en mahram. Hvis han ikke får det, han kaldte ikke råd til.
Miqat (eller tidsmæssige angivne steder)
Hver person skal udføre pilgrimsfærden Hajj og Umrah mejetærskeren, enten umrahnya gøres først, fordi han ikke havde bragt offerdyr og denne pilgrimsrejse tamattu ', eller' umrahnya sammen med pilgrimsrejse, fordi han bragte dyr til ofring, og dette er qiran-Hajj.
Enten at ethvert arbejde, han gjorde, havde han fulgt anvisningerne fra profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, selv om tamattu' større end qiran, som vi har forklaret.
Næste vi nødt til at vide, at nogen er på pilgrimsrejse qiran ifrad, eller som ikke bærer dyr skal slagtes for dem, selvom bertahallul af ihramnya når de circumambulate og sa'i.
De sommetider ikke kan finde tid nok til at bertahallul af ihramnya, og derefter starte ritualer Hajj før wukuf på 'Arafat endte. Derfor kan folk, der berihram til Hajj og qiran ifrad ikke bringer offerdyr forblive berihram ikke bertahallul af ihramnya undtagen efter at smide Jumrah 'Aqabah på dagen for en-Nahr (10. Dhul Hijjah), hvis tiden for bertahallul og berihram ikke vende tilbage til Hajj nok.

Tag Manasik Hajimu Fra mig (Arten af ​​Hajj af profeten sallâ Allâhu alaihi wa sallam)
Imam Muslim berettet af Jaffar bin Muhammad sanadnya af sin far sagde han: "Vi fik at opfylde Ja-øl bin 'Abdillah, spurgte han om de mennesker, der kom, kom op til mig, sagde jeg,' Jeg er Muhammad bin 'Ali bin Husain . "Han instruerede sin hånd på mit hoved, for at klæde sig af og påklædning luarku mit undertøj, og lagde sin hånd mellem mine brystvorter, mens jeg var på det tidspunkt er en ny voksne børn.
Han sagde: "Velkommen, O søn af min bror, så spørg hvad du vil." Jeg spurgte ham, han var blind på det tidspunkt. Tid til bøn kom, stod han med diselimutkan tøj (kroppen), hver Udstyr hun udtrykte det på skuldrene, det ender ud igen, fordi meget lidt tøj, mens hun tog sit sjal træ hængende tøj, han lede os Efter at jeg sagde,
"Fortæl mig om profeten pilgrimsrejse sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam." Han har også antydet med ni fingre og sagde: "Sandelig budbringer af Allah wa sallam laihi levede (i Medina), ikke gå til Hajj i ni år, derefter i det tiende år blev annonceret tilhalayak at Profeten 'alaihi wa sallam ville gå udføre hajj.
Haji-Sunna SunnaBad når ihram: Baseret på den hadith Zayd ibn Thabit, at han så profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam derefter skiftede han tøj til et bad ihram.
Iført parfume på kroppen før ihram: Baseret på den hadith "Aisha sagde:" Jeg gav aldrig dufte profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam at ihramnya før tahallulnya berihram og circumambulate Kabaen før. "

 
Berihram med ihram klud (enten toppen eller bunden), der er hvid med Hadith af Ibn 'Abbas, sagde han, "Profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam bort fra Medina efter kæmning hans hår og lagt på olien, da han og hans ven iført glæde ' og IZAR (den ihram klæde top og en bund). Den hvide disunnahkannya
baseret på Hadith Ibn 'Abbas, at profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde: "klædt i hvidt tøj, hvide klæder virkelig er de bedste tøj og kafankanlah dem af jer, der døde med ham." Bøn i dalen "Aqiq for folk, der gennem den. Baseret på hadith fra 'Umar, sagde han, "Jeg hørte Profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde i dalen 'Aqiq:" Sidste nat, er messenger kommet til min Herre og sagde: "Den bøn i denne velsignede dal og sige (hensigt) Umrah i Hajj. "
Søjler, søjler af Hajj, de ting, der kræves i Hajj
Også baseret på hadith ATH-Tha-i, sagde han, "jeg gik til Allahs Sendebud sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam da han kom ud i Muzdalifah at bede, spurgte jeg ham," Allahs Sendebud, jeg kommer fra et bjerg tvilling Thaya, havde jeg lavet en svag tungganganku , og jeg også er udtømt, af Gud jeg ikke forlader et bjerg en, men jeg stoppede der, hvis jeg får Hajj? "

 
Han svarede. "De, der følger os bede (i Muzdalifah) og bo hos os indtil vi forlod, og før, at han virkelig har wukuf i 'Arafah den nat eller dag, har Hajj været perfekt, og han har fjernet snavs." .
Ophold i Muzdalifah indtil daggry, og bede Shubuh der, ved de ord, han sagde 'Urwa på Hadith, "Den, der følger vore bønner (i Muzdalifah), derefter bo hos os indtil vi forlod, og før, at han virkelig har wukuf i 'Arafah den nat eller dag, har Hajj været perfekt, og han har fjernet snavs. "

De ting, der Forbidden Når Ihram
Ulovlig for en person, der har berihram gøre følgende: Bær tøj, der er syet. Baseret på hadith fra Ibn 'Umar: "Det spurgte manden," Allahs Sendebud, hvad tøj skal bæres af folk, der berihram "Han sagde:" Ikke tilladt at bære tøj, tørklæde, bukser, hatte og sko, undtagen en person, der ikke har sandaler,? han kan anvende de sko, men bør afskæres den nedre del af anklen. Og bør ikke bære tøj og stryges med olie Za'faran Wars. "

 
For folk, der har noget tøj undtagen hans bukser og sko blev givet dispensationer bære bukser og sko uden cut, er baseret på Hadith Ibn 'Abbas, sagde han: "Jeg hørte Profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam berkhutbah på 'Arafah,

 
"De, der ikke har hjemmesko, hvis han tog sine sko og dem, der ikke har IZAR (ihram klud) skal han bære bukser, for dem, der berihram. '". Luk dit ansigt og begge hænder for en kvinde.Baseret på hadith fra Ibn 'Umar, at profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam sagde: "For kvinder, der ikke er tilladt at bære niqab berihram (forside / slør) og handsker." Han skal lukke sit ansigt, hvis der er mænd, der gik forbi, baseret på hadith Hisham ibn 'Urwa fra Fatima bint al-Mundhir, sagde han, "Vi dækker vores ansigter, mens vi var sammen, vi berihram og Asma bint Abi Bakr al-Siddiq."
De ting der annullerer Haji, de ting i Den Forbudte By andet Haram, i Haji Dam Typer
De to hellige byer i dette forbud er en åbenbaring, der kommer fra Allah swt til Profeten og Hans Sendebud, kan de bønner og hilsner altid tercurahkan til begge.
 
Hvis de to byer kaldes haram, så er de Mekka og Medina. Bør ikke være syar'i absolutize ord haram, bortset fra disse to byer, bør ikke være forbudt ord på syar'i absolutize for Aqsa-moskeen, eller for Masjid Ibrahim al-Khalil, der siden åbenbaring kaldes haram med undtagelse af Mekka og Medina.
Dette er en juridisk bestemmelse, menneskelige fornuft har nogen rolle i denne henseende. I to af disse haram forbudt nogle ting, hvis nogen bor i byen, at han ikke skal gøre ting, som er forbudt eller mennesker, der kommer til at besøge for at udføre pilgrimsfærden, eller Umrah, eller til andre formål.
 
De ting, der er forbudt som følger: Jagt dyr og fugle, jage eller hjælpe med at gøre det.
Skæring træer og stikkende, men meget nødvendigt og i tilfælde af en nødsituation. Bærer et våben. Resultaterne på jorden afhente varerne forbudt for folk i Mekka pilgrimsfærd.Hvad angår dem, der bor, hvor han kan samle det op, og derefter annoncere det. Forskellen mellem mennesker, der pilgrimsrejse til mennesker, der bor der naturligvis.
Um Ra h
Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam' Umrah fire gange i fire år, han aldrig opfyldt mere end en Umrah på en rejse. Dette blev aldrig gjort af folk, der var med ham fra Sahaba.\Aldrig blevet rapporteret, at en af ​​dem menjamak to Umrah på en rejse, enten på Profetens tid sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam var i live og efter hans død. Bortset fra 'Aisha, da menstruation i Hajj med profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam, beordrede han brødrene 'Aisha,' Abdurrahman ibn Abi Bakr, at ledsage 'Aisha ud til Tan'im, at berihram for Umrah. For 'Umrah Aisha troede, at han sluttede sig til pilgrimsfærd blev aflyst, at hun græd, da profeten sallâ Allâhu' alaihi wa sallam mengibur tillader Umrah tilbage til hende.
Umrah sker ved Aisha er specielt for 'Aisha med forslaget om, at det aldrig er kendt af en af ​​hans ven, både mænd og kvinder, som udfører Umrah efter Hajj fra Tan'im, som gjorde arbejdet "Aisha.
Religiøs besøg i byen Madinah Al-Munawwarah 
Fra Abu Huraira Allah anhu, erklærede han, at denne hadith fortsættes til profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam: "De bør ikke rejse undtagen for tre moskeer: Den Hellige Moské, masjidku dette, og Aqsa-moskeen." Fra Abu Huraira Allah anhu, sagde han, "Profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam sagde:" Bøn i masjidku er bedre end tusinde bønner i andre moskeer, undtagen Hellige Moské. "

 
Særlig dyd besat af ædle Profetens Moské, Masjid Aqsa-moskeen og herlighed Allah swt for tre styrker af denne moske og bad bønnen i det end andre steder. Enhver, der kommer for at besøge Profetens moske skulle komme for at få en belønning og opfylde kald af profeten sallâ Allâhu 'alaihi wa sallam, som fortaler for besøget og det religiøse besøget Profetens moske.

 
No-Adab Adab, der er afsat til denne moske tre af de andre moskeer, men en forvirring, der kan forekomme i nogle mennesker, de i sidste ende set-Adab Adab specifikt til Profetens moske. Denne forvirring ville aldrig være sket, hvis ikke ædle Profet begravet i moskeen.
For at denne sag klart for muslimerne, da han kom til Medina, og ønskede at besøge Profetens Moské, vil vi bringe Adab Adab-religiøse besøg på dette moske:
kilde: http://almanhaj.or.id

Fem gode grunde til at booke et hotelværelse under Hajj og Umrah tur i Saudi-Arabien på Agoda.

Fem gode grunde til at bestille et hotelværelse under Hajj og Umrah ture til byer Mekka, Medina, Jeddah og andre byer i Saudi-Arabien med Agoda klikke på annoncer på venstre side (højre) eller bunden af ​​denne artikel eller i en sådan blog aetikel nedenfor anført:


 
Mere end 170.000 hoteller i hele verden - flere kommer til hver dag
 
Trusted af mere end 4.000.000 tilfredse kunder
 
1,2 millioner + hotel Agoda kunder hvert år
 
Mere end 1000 gratis overnatninger indløses hver dag med bonuspoint
 
Med ledige i mere end 22.000 byer over hele verden
12 Hoteller fundet i Mekka City Center, 12 til rådighed

 
afDKK 293per nat Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait Kong Abdul Aziz Gate P.O. Box 17 700, Mekka / Mekka 8.1based Fantastic 21 955 på 86 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerBeliggende i hjertet af religion Makkah, 5-stjernet luksushotel der tilbyder elegante værelser, suiter og boliger lejligheder, specielt designet til gæster til ...Denne placering er tæt på Haram, shopping og restauranter.Hotellet er udstyret med et lydsystem, der kan høre Azan og bønner fra Grand Mosque ...Zahrul, Malaysia 9 feb 2012


 
afDKK 547per nat Makkah Hilton TowersPO Box 844, 8.5based Mekka / Mekka Fantastic den 66 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerMed 599 værelser, har denne ejendom alle de bekvemmeligheder og services, man forventer af et 4-stjernet hotel. Gæsterne vil finde en DVD / CD afspiller, tekøkken, film i vente i. ..Morgenmad forbehold er sande og fantastisk ...Abdulnasser, Qatar December 27, 2011


 
afUSD 1067Raffles Makkah Palace by nightP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Mekka / Mekka 21 955 Great 9.5based på 7 anmeldelser

  
Hotel Område: Mekka Downtown Wi-FiAlle 209 værelser i 5-stjernede hotel har en god fremragende faciliteter. Hvert værelse tilbyder aircondition, ikke-ryger Værelser, badekåber. Kaffe butik, ...meget nyt, og det er de syv stjerner, og jeg anbefaler alle, der ønsker at gå til ommra kun at tage dette hotel ...Ahmed, Forenede Arabiske Emirater 15 januar 2012


 
afUSD 53per nat Hotel Mercure HibatullahUm Al Qura Street Al Hafayer POBOX 51 177, Ibrahim Al Khalil Street, Mekka / Mekka 6.0based over gennemsnittet på 2 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerLæn dig tilbage og slap af i et af de hoteller 381 værelser, alle designet med gæster komfort i pikiran.Para Gæster finder fjernsyn, ikke-ryger Værelser, minibar venter i hvert ...

 
afDKK 293per nat Hilton Makkah HotelPo Box 844, 8.9based Mekka / Mekka Fantastic den 21 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerAlle værelser har et skrivebord, hårtørrer, in-house film samt andre bekvemmeligheder. Gæsterne vil nyde hotellets faciliteter og services inkluderer mødefaciliteter, butikker, ...service og lige Infront af Ka 'BAH ...Syafuan, Indonesien 21 februar 2012


 
afDKK 154per nat White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Mekka 2.0based modtaget på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka centerInkluderet i alle værelser tv, brusekabine, separat bruser og badekar, minibar. Vaskeservice / renseri, butik, 24 timers roomservice er nogle af de ekstra bekvemmeligheder, du finder ...

 
afDKK 347per nat Makkah Clock Royal Tower A Fairmont HotelKong Abdul Aziz Endowment, Mekka / Mekka Fantastic 8.4based på 15 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerAlle værelser har strygebræt, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, skrivebord i hvert værelse. Restaurant, vaskeservice / renseri, 24 timers roomservice er nogle ekstra ...stor buffet, Kabaen opfattelse var rart ...Reem, Kuwait 17 januar 2012


 
afDKK 203per nat Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mekka / Mekka i gennemsnit. 5.7based på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka centerAlt til at gøre hotel er centreret omkring den gæst oplevelse, hvilket sikrer komfort og afslapning. Al Shohada hotel i Mekka / Makkah let via vores sikre ...

 
afUSD 1333per nat Al Maqam Housing Center HotelAjyad Street, Mecca / Mekka 3.7Baseret modtaget på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka centerAlle værelser har bad, kaffe / te, satellit / kabel TV, deponeringsboks og andre faciliteter. For komfort gæster, vil du også finde tøjet ...

 
afUSD 24per nat Hotel Plaza Mobark 2Al Mesflah - Ibrahim Al Khalil Street, Mekka / Mekka 3.8based modtaget på 2 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerNogle af de faciliteter, du kan nyde er satellit / kabel TV, minibar, air-conditioning. For at gøre gæsterne føler sig mere komplet, Mekka / Mekka Hotellet tilbyder et business center, ...

 
afDKK 227per nat Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, 8.4based Mekka / Mekka Fantastic den 19 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerSkrivebord, på værelset bar, er mini, hårtørrer blandt de bekvemmeligheder gæsterne finder i alle værelser. Hotellet har en restaurant service, vaskeri / renseri, lagre som en del af ...Meget clost til Haram, serviceret, masser af mad steder og butikker ...Haytham, Canada December 13, 2011


 
afDKK 293per nat Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Mekka Very Good 7.9based på 20 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerI alle værelse, blandt andre bekvemmeligheder, hårtørrer, strygebræt, skrivebord, badekåber. Andre funktioner på hotellet omfatter restaurant service, vaskeri / renseri, 24 timer ...

10 hoteller fundet i nærheden af ​​Al-Masjid al-Haram moskeen (inden for 1 km), 10 Tilgængelig

 
afUSD 1067Raffles Makkah Palace by nightP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Mekka / Mekka 21 955 (0,26 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) Great 9.5based på 7 anmeldelser

  
Hotel Område: Mekka Downtown Wi-FiAlle 209 værelser i 5-stjernede hotel har en god fremragende faciliteter. Hvert værelse tilbyder aircondition, ikke-ryger Værelser, badekåber. Kaffe butik, ...meget nyt, og det er de syv stjerner, og jeg anbefaler alle, der ønsker at gå til ommra kun at tage dette hotel ...Ahmed, Forenede Arabiske Emirater 15 januar 2012


 
afDKK 293per nat Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mekka / Mekka (0,27 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) Fantastisk 8.9based på 21 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerAlle værelser har et skrivebord, hårtørrer, in-house film samt andre bekvemmeligheder. Gæsterne vil nyde hotellets faciliteter og services inkluderer mødefaciliteter, butikker, ...service og lige Infront af Ka 'BAH ...Syafuan, Indonesien 21 februar 2012


 
afDKK 227per nat Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Mekka (0,28 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) Fantastiske 8.4based på 19 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerSkrivebord, på værelset bar, er mini, hårtørrer blandt de bekvemmeligheder gæsterne finder i alle værelser. Hotellet har en restaurant service, vaskeri / renseri, lagre som en del af ...Meget clost til Haram, serviceret, masser af mad steder og butikker ...Haytham, Canada December 13, 2011


 
afUSD 1333per nat Al Maqam Housing Center HotelAjyad Street, Mecca / Mekka (0,31 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) acceptabel 3.7Baseret på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka centerAlle værelser har bad, kaffe / te, satellit / kabel TV, deponeringsboks og andre faciliteter. For komfort gæster, vil du også finde tøjet ...

 
afDKK 293per nat Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait Kong Abdul Aziz Gate P.O. Box 17 700, Mekka / Mekka 21 955 (0,32 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) Fantastisk 8.1based på 86 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerBeliggende i hjertet af religion Makkah, 5-stjernet luksushotel der tilbyder elegante værelser, suiter og boliger lejligheder, specielt designet til gæster til ...Denne placering er tæt på Haram, shopping og restauranter.Hotellet er udstyret med et lydsystem, der kan høre Azan og bønner fra Grand Mosque ...Zahrul, Malaysia 9 feb 2012


 
afDKK 347per nat Makkah Clock Royal Tower A Fairmont HotelKong Abdul Aziz Endowment, Mekka / Mekka (0,33 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) Fantastiske 8.4based på 15 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerAlle værelser har strygebræt, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, skrivebord i hvert værelse. Restaurant, vaskeservice / renseri, 24 timers roomservice er nogle ekstra ...stor buffet, Kabaen opfattelse var rart ...Reem, Kuwait 17 januar 2012


 
afDKK 293per nat Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Mekka (0,33 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) Very Good 7.9based på 20 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerI alle værelse, blandt andre bekvemmeligheder, hårtørrer, strygebræt, skrivebord, badekåber. Andre funktioner på hotellet omfatter restaurant service, vaskeri / renseri, 24 timer ...

 
afDKK 547per nat Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mekka / Mekka (0,38 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) Fantastisk 8.5based på 66 anmeldelser

  
Hotel Område: City of Mekka centerMed 599 værelser, har denne ejendom alle de bekvemmeligheder og services, man forventer af et 4-stjernet hotel. Gæsterne vil finde en DVD / CD afspiller, tekøkken, film i vente i. ..Morgenmad forbehold er sande og fantastisk ...Abdulnasser, Qatar December 27, 2011


 
afDKK 154per nat White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Mekka (0,69 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) acceptabel 2.0based på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka centerInkluderet i alle værelser tv, brusekabine, separat bruser og badekar, minibar. Vaskeservice / renseri, butik, 24 timers roomservice er nogle af de ekstra bekvemmeligheder, du finder ...

 
afDKK 203per nat Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mekka / Mekka., (0,83 miles fra Al-Masjid al-Haram moskeen) over gennemsnittet 5.7based på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: City of Mekka centerAlt til at gøre hotel er centreret omkring den gæst oplevelse, hvilket sikrer komfort og afslapning. Al Shohada hotel i Mekka / Makkah let via vores sikre.
21 Hoteller fundet i Medina / Medina, 1 Tilgængelig

 
afDKK 240per nat Hilton MadinahKing Fahd Road P.O. Al Madina Mounawara Box 3939, Medina / Medina Very Good 8.0based på 10 anmeldelser

  
Hotel Område: Medina City CenterGæsterne vil finde alle de bedste faciliteter i hver af de 340 værelser i 3-stjernet hotel. Hvert værelse hårtørrer, skrivebord, aircondition, daglig avis. Det ...Placering nær Nabawi, komfortable værelser ...Zahrul, Malaysia 5 feb 2012


 
afDKK 107per nat Villa i MedinaNorth Central Area, Medina, Saudi-Arabien, Medina / Medina Very Good 7.7based på 12 anmeldelser

  
Hotel Område: Medina City CenterNogle af de faciliteter, du kan nyde er ikke-ryger Værelser, Pengeskab på værelset, strygebræt, skrivebord. Luksusetage, elevator, 24 timers roomservice er nogle af de ekstra bekvemmeligheder, du ...Pænt og ryddeligt. Accept taler rimeligt engelsk ...Syed, Canada 15 februar 2012


 
afUSD 1813per nat Hotel Al Madinah CromWest Central Area, Medina / Medina Fun 6.6based på 3 anmeldelser

  
Hotel Område: Medina City CenterGæsterne vil finde hårtørrer, daglig avis, deponeringsboks på værelset i hvert kamar.Selain venteværelse, ejendommen i Medina / Medina har en vaskeservice / renseri, luksusetage, ...

 
afDKK 127per nat Al Ansar Golden HotelModsat den Hellige Moské, Northern Central Area, Medina / Medina Nyt!Gennemgå kommer snart
  
Hotel Område: Medina City CenterPraktisk beliggenhed, et engageret personale og førsteklasses faciliteter gør dette hotel til en favorit blandt rejsende. Foretag en reservation på Al Ansar Golden Hotel Medina / Madinah let ...

 
afDKK 133Madinah Marriott Hotel per natKing Faisal Street, Western provinsen, Medina / Medina God 7.3based på 14 anmeldelser

  
Hotel Område: Medina City CenterGæsterne finder aircondition, ikke-ryger Værelser, fjernsyn venter i hvert værelse. Restauranter, butikker, 24 timers roomservice, businesscenter er nogle af de ekstra bekvemmeligheder, du ...

 
afDKK 160Dyar per nat Empire HotelKing Fahad Street, Medina / Medina Nyt!Gennemgå kommer snart
  
Hotel Område: AndetFor at gøre gæsterne føler sig godt tilpas, alle værelser har ikke-ryger Værelser, daglig avis, hårtørrer. Andre funktioner på hotellet findes restaurant, elevator, room 24 timer ...
47 Hoteller fundet i Jeddah, 3 Tilgængelig

 
afDKK 184per nat Al Hamra Hotel Administreret af PullmanPalæstinensiske gade, PO Box 7375, Jeddah God 7.0based på 8 anmeldelser

  
Hotel Område: Regional FalastinInkluderet i alle værelser huset, strygebræt, ikke-ryger værelser.24-timers roomservice, restauranter, butikker er nogle af de ekstra bekvemmeligheder, du finder på Jeddah ...

 
afUSD 97per nat Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelKing Khaled St. PO Box 6582 Makkah Road, Jeddah 5.8based over gennemsnittet på 14 anmeldelser

  
Hotel Område: Jeddah City CenterAlle værelser har pengeskab på værelset, strygebræt, daglig avis, aircondition og andre faciliteter. Andre funktioner på hotellet inkluderer et forretningscenter, mødefaciliteter, ...Beliggenhed - perfekt til forretningsrejsende ...Norhanirus, Malaysia 6 feb 2012


 
afDKK 280per nat Jeddah Hilton HotelAl Corniche Road, PO Box 21 362 128 428 Jeddah Al Shati-distriktet i Kongeriget Saudi-Arabien, Jeddah Very Good 7.7based på 25 anmeldelser

  
Hotel Område: Jeddah SuburbsGæsterne vil finde alle de bedste faciliteter i hver af de 388 værelser i 5-stjernet hotel værelser har et skrivebord populer.Semua, badekåber, interne film, ikke-ryger værelser samt ...

 
afDKK 232per nat Radisson SAS Royal Suite Hotel - JeddahMadina Road, Jeddah Very Good 7.7based på 5 anmeldelser

  
Hotel Område: Et område NahdahFor at gøre gæsterne føler sig godt tilpas, alle værelser har ikke-ryger Værelser, daglig avis, AC. Fremragende hotel i Jeddah har også en 24-timers roomservice, ...

 
afDKK 427Rosewood Corniche Hotel per natCorniche Road, Jeddah 48 122 9.0based Fantastic den 8 anmeldelser

  
Hotel Område: AndetHver af de 127 værelser i 5-stjernet hotel har begge fremragende faciliteter. Inkluderet i alle værelser tv, internetadgang - trådløs, på værelset, internetadgang - ...

 
afDKK 267per nat Hotel Intercontinental JeddahCorniche Al Hamra, Jeddah Fun 6.8based på 3 anmeldelser

  
Hotel Område: havnearealerGæsterne vil finde i-værelset, skrivebord, aircondition venter i hvert værelse. Kan også findes i hotellets restaurant, mødefaciliteter, butikker. Hotellet tilbyder fremragende ...

 
afDKK 257per nat Crowne Plaza HotelAl-Corniche Al Hamra District, Jeddah Fantastic 8.3based på 8 anmeldelser

  
Hotel Område: havnearealerHvert af de 226 værelser på dette 5-stjernet hotel har alle de bekvemmeligheder og i rumah.Beberapa faciliteter, du kan nyde er hårtørrer, internetadgang - LAN, air ...

 
afDKK 147per nat Radisson Blu Hotel JeddahMedina Road POBox 8483 Jeddah, Jeddah 21 482 Very Good 8.0based på 12 anmeldelser

  
Hotel Område: AndetLæn dig tilbage og slap af i et af de 292 hotellets værelser, alle designet med gæster komfort i pikiran.Beberapa faciliteter, du kan nyde er aircondition, internetadgang - LAN, ...meget bekvem beliggenhed og gode faciliteter for forretningsrejsende ....David, Australien 14 januar, 2012


 
afDKK 74per nat Golden Tulip Hotel JeddahAirport Road, PO Box 2559 Jeddah 21 461 Saudi-Arabien, Jeddah modtaget 5.0based på 3 anmeldelser

  
Hotel Område: LufthavnFoden er en moderne ejendom i det centrale Jeddah, kan prale med en bred vifte af bekvemme faciliteter. Hotellet har en ideel beliggenhed for turister, tæt på stranden og kun ...

 
afDKK 547per nat Waldorf Astoria Qasr Al SharqNorth Corniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based på 2 anmeldelser

  
Hotel Område: Jeddah City CenterHvad enten på forretningsrejse eller ferie, alle 38 værelser i 5-stjernede hotel, er Waldorf Astoria Qasr Al Sharq designet til at hjælpe gæsterne slappe af i komfort og gaya.Setiap værelse internetadgang ...

 
afDKK 213per nat Movenpick Hotel JeddahPO Box 2109 Madina Road, Jeddah Very Good 7.8based på 14 anmeldelser

  
Hotel Område: Jeddah City CenterLæn dig tilbage og slap af i et af de hoteller 124 værelser, alle designet med gæster komfort i pikiran.Untuk gøre gæsterne føler sig godt tilpas, alle værelser på værelset, ...

 
afDKK 106per nat Red Sea Palace HotelKing Abdulaziz Road PO Box 824 Jeddah 21 421 Saudi-Arabien, Jeddah God 7.0based på 7 anmeldelser

  
Hotel Område: LufthavnSikke en bedre hotel til brug som en base at udforske fra Jeddah Red Sea Palace Hotel, som ligger lige i hjertet af byen? Dette hotel er et ideelt sted for placeret shopaholics, ...

 
afDKK 129per nat Makarim Village AnnakheelNorth at hade, 6.5based Jeddah Fun på 6 anmeldelser

  
Hotel Område: AndetHvert brusebad, balkon / terrasse, minibar, satellit / kabel TV.Fremragende hotel i Jeddah har også vaskeservice / renseri, butik, mødefaciliteter, ...

 
afDKK 138per nat Ramada Continental Hotel JeddahPalestine Street, Jeddah 21 472 Very Good 7.7based på 5 anmeldelser

  
Hotel Område: AndetHvert værelse tilbyder brusebad, fjernsyn, ikke-ryger værelser.Gæsterne vil nyde hotellets faciliteter og tjenester, herunder restauranter, møde ...

 
afDKK 92per nat Apartment Ewa Safari HotelAlsalama Dist. -Madina Al-Quraish Bridge Road, Jeddah Fun 6.2based på 3 anmeldelser

  
Hotel Område: AndetFor at gøre gæsterne føler sig godt tilpas, alle værelser har tv, aircondition, strygebræt. Andre funktioner på hotellet omfatter elevator, businesscenter, rum 24 timer ...

 
afDKK 240per nat Elaf Jeddah Red Sea Mall HotelCorniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based på 7 anmeldelser

  
Hotel Område: AndetAlle værelser har hårtørrer, daglig avis, aircondition, strygebræt i hvert værelse. Andre funktioner på hotellet inkluderer vaskeservice / renseri, møde ...

 
afDKK 79per nat Holiday Jawad Al Al AbyadPrince Fahad Street (Siteen Street), New Jeddah!Gennemgå kommer snart
  
Hotel Område: AndetNogle af de faciliteter, du kan nyde er satellit / kabel TV, bad, ikke-ryger Værelser, brusekabine. Gæsterne vil nyde hotellets faciliteter og ydelser, herunder sikkerhed ...

 
afDKK 91per nat Rest Inn Suites Hotel sludKong Abdul Aziz Road, New Jeddah.!Gennemgå kommer snart
  
Hotel Område: AndetInkluderet i alle værelser aircondition, bruser og badekar, satellit / kabel TV. For at gøre gæstens er mere komplet, Jeddah Hotellet tilbyder elevator, roomservice, ...

 
afUSD 67per nat Hotel Suites SanamKommercielle distrikter, 10.0based Jeddah Great på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: AndetGæsterne vil finde Strygebræt, skrivebord, hårtørrer venter i hvert værelse. Gæsterne vil nyde hotellets faciliteter og tjenester, herunder rumelevator, restaurant 24 timer ...

 
afUSD 93per nat Bhadur Resort JeddahObhor nord, 3.0Baseret Jeddah modtaget på 1 anmeldelse

  
Hotel Område: AndetDer er fjernsyn, badekar, aircondition i alle veludstyrede hotelværelse. Det har en restaurant, roomservice, deponeringsboks, businesscenter, Jeddah ...

 
afDKK 479per nat Park Hyatt Jeddah Marina Club and Spa HotelAl Hamra District, Southern Corniche, Jeddah 6.7based Sjov på 2 anmeldelser

  
Hotel Område: havnearealerHvert værelse er air-condition, ikke-ryger Værelser, skrivebord.Fremragende hotel i Jeddah har også en 24-timers roomservice, butikker, mødefaciliteter. Faciliteter for rekreation.
mere info på andre sprog på en weblog se nedenfor:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com

No comments:

Post a Comment