Wednesday, March 7, 2012

Na základě její cestu Hajj a Umrah do Mekky v Saúdské Arábii

Na základě její cestu Hajj a Umrah do Mekky v Saúdské Arábii
Od Abú Hurayrah, řekl proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem berkhutbah v našem středu, řekl: "Je povinností vaší pouti, pak platí chudé (pouť)." \
Pak je tu říká: "Je každý rok, Ó Posle Alláhův?" Pak bylo ticho, až člověk řekl třikrát, pak proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl: "Když řeknu ano, bude nepochybně stane odpovědnost a vy určitě nebudete moci (to). "

 
Pak řekl: "Nech mě, když jsem tě. Jistě, že zničil lidi před vámi je hodně ptát a mnozí nesouhlasí s jejich proroka. Pokud jsem si objednal něco k vám, pak laksanakanlah stejně jako vy. A když jsem zakázal něco, a pak odejít. "
Dětství a Slave Haji, Haji pro ženy
Schopnost může být realizována s dobrým zdravotním stavem něco docela jít pryč, více svých potřeb a potřeb své rodinné příslušníky, stejně jako bezpečné v jeho cestách.
Disyaratkannya zdravé, založený na hadith Abbáse Ibn ', že žena Khats'am řekl: "Ó Posle Alláha, se opravdu můj otec byl nucen dělat Hajj, zatímco on byl velmi staří lidé, kteří si nemohou dovolit sedět na vozidle, mohu-li menghajikannya?"

 
On řekl: "Hajikanlah ho." Co se za to, že něco zcela mimo jeho potřeby a potřeby svých rodinných příslušníků, založený na slovech alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem: "To stačí, že jeden hříšník, že se plýtvá jeho rodinné příslušníky."
Požadovaná bezpečnost, protože by bez bezpečnosti vyžaduje, aby Hadždž je nebezpečný, a to je Shari'ah být odstraněny.Pouť pro ženy: Je-li splněny podmínky, na schopnosti ženy, pak musí jít na Hajj úplně jako muži.

 
Je to jen, že tam jsou další požadavky, které by mělo být doprovázeno manžela nebo mahram. Pokud se mu nedostane, zavolal si to dovolit.
Miqat (Nebo čas určených místech)
Každý člověk musí provést poutní Hajj a Umrah kombinovat, a to buď umrahnya provádí jako první, protože on nepřinesl obětní zvířata a tato poutní tamattu ', nebo' umrahnya spolu s pouti, protože on přinesl zvířat pro oběť, a to je qiran-Hajj.
Buď, že jakákoli práce, kterou dělal, on následoval pokyny proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem, ačkoli tamattu "větší než qiran, jak jsme již vysvětlili.
Dále je třeba vědět, že někdo je na poutní qiran ifrad nebo kteří nenesou zvířata musí být poražena pro ně, i když bertahallul z ihramnya, když procházející se a sa'i.
Oni někdy nejsou najít dostatek času na bertahallul z ihramnya pak začít rituály Hajj před wukuf na 'Arafat skončila. Proto lidé, kteří berihram pro Hajj a qiran ifrad není přinášejí obětní zvířata zůstávají berihram není bertahallul z ihramnya pouze po házení Jumrah To Aqabah v den an-Nahr (10. Dhul Hijjah), pokud doba bertahallul a berihram nevrátí Hajj dost.

Vezměte Manasik Hajimu Ode mě odst. povaha Hajj z proroka sallallaahu alayhi wa Salamem)
Imám Muslim vyprávěný Ja'far bin Muhammad sanadnya svého otce řekl: "Musíme splnit Ja-pivo bin 'Abdillah, požádal o lidech, kteří přišli, přišel ke mně, řekl jsem," já jsem Muhammad bin Ali bin Husajn . "Pak natočil ruku na hlavu, se svléknout a šaty luarku moje spodní prádlo, a položil mu ruku mezi bradavky, když jsem byl v té chvíli je nový dospělé děti.
On řekl: "Vítej, synu svého bratra, zeptejte se, co chcete." Ptal jsem se ho, on byl slepý v té době. Čas k modlitbě přišel, postavil se diselimutkan oblečení (tělo), každý kabátě si ji na ramena a končí vedle znovu, protože jen velmi málo oblečení, zatímco ona nasadila šál dřevěných visí oblečení, on vedl nás .Poté, co jsem řekl,
"Řekni mi něco o proroka poutní sallallaahu To alaihi wa Salamem." On také naznačil, s devíti prsty a řekl: "Amen Posel Alláha wa Salamem laihi žili (v Medíně), nešel do Hajj devět let, pak v desátý rok byl vyhlášen halayak, že proroka alaihi wa Salamem by šel vykonávat Hajj.
Haji-Sunna SunnaVana, když ihram: Na základě hadith Zajda ibn Thabit, že on viděl proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem pak převlékl pro sprchu ihram.
Nošení parfému na těle před ihram: Na hadith To A'isha řekl: "Nikdy jsem vůní proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem na ihramnya před tahallulnya berihram a procházející se Kaaba předtím."

 
Berihram látkou ihram (buď nahoře nebo dole), který je bílý z hadíth o Ibn 'Abbas řekl: "Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem odchýlila od Medíny po česání vlasy a dát na oleji, pak on a jeho přítel nosí radost" a IZAR (ihram hadříkem horní a dolní). Bílá disunnahkannya
na základě hadíth Ibn Abbase, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl: "nosit bílé šaty, bílé šaty jsou opravdu nejlepší oblečení a kafankanlah ty z vás, kteří zemřeli s ním." Modlitba v Aqiq údolní To pro lidi, kteří přes to. Na hadith o Omar řekl: "Slyšel jsem proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl v údolí To Aqiq:" Včera v noci, posel přišel k svému Pánu a řekl: "modlitbu v této požehnané údolí a říct (zamýšlejí) umrah v Hajj. "
Sloupy, pilíře Hajj, věci, která je požadována v Hajj
Také založený na hadith ath-Tha-i, řekl, "já jsem šel do Alláhova posla sallallaahu To alaihi wa Salamem, když vyšla v Muzdalifah se modlit, jsem se ho zeptala," Posle Alláhův, pocházím z horského dvojče Dyje, já jsem slabý tungganganku , a také jsem byla vyčerpaná, od Boha Neodejdu horu jedno, ale já tam se zastavil, když jsem si na Hajj? "

 
Odpověděl. "Ti, kteří za námi modlit (v Muzdalifah) a zůstat s námi, dokud jsme opustili, a před tím, že opravdu má wukuf v 'Arafah na noc nebo den, Hadždž byl perfektní a on odstranil nečistoty." .
Pobyt v Muzdalifah až do rána a modlit se Shubuh tam, slovy řekl Hasičské Urwa na hadíth: "Ten, kdo takto naše modlitby (v Muzdalifah), pak zůstane s námi, dokud jsme opustili, a před tím, že opravdu má wukuf v 'Arafah na noc nebo den, Hadždž byl perfektní a on odstranil nečistoty. "

Věci, které Zakázané Když Ihram
Protiprávní pro osobu, která má berihram proveďte následující kroky: nosit oblečení, které je šitý. Na hadith o Ibn Umar: "Ten muž se zeptal:" Posel Alláha, jaké oblečení by se měly používat lidé, kteří berihram "On řekl:" Není dovoleno nosit oblečení, šátek, kalhoty, čepice a boty, s výjimkou toho, kdo nemá žádné sandály,? může použít boty, ale měl by se odříznout spodní část kotníku. A neměla by nosit oděv a šíří s olejem Za'faran válek. "

 
Pro lidi, kteří nemají žádné oblečení kromě kalhot a bot dostaly výjimky nosí kalhoty a boty bez střihu, založený na hadíth o Ibn 'Abbas řekl: "Slyšel jsem proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem berkhutbah na' Arafah,

 
"Ti, kteří nemají pantofle by dal na botách a ti, kteří nemají IZARU (ihram tkanina) by měl nosit kalhoty, pro ty, kteří berihram. '". Drž svou tvář a obě ruce pro ženu. Na hadith o Ibn 'Umar, že proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl: "Pro ženy, které není dovoleno nosit niqáb berihram (přední deska / závoj) a rukavice." Měl by zavřel svou tvář, pokud existují muži, kteří minul, založené na hadith Hisham ibn 'Urwa z Fatimy bint al-Mundhir, řekl: "Jsme pokrýt naše tváře, když jsme byli spolu jsme berihram a ASMA To bint Abi Bakr al-Siddiq."
Věci, které Zruší Haji, co je ve druhé Haram Zakázaného města v Dam Typy Haji
Dvě svatých měst tohoto zákazu je zjevení, které přichází od Boha Subhanahu wa Ta'ala k Prorokovi a posla Jeho, mohou modlitby a pozdravy vždy tercurahkan pro obě strany.
 
Pokud se tyto dvě města volala Haram, pak jsou Mekka a Medina. Nemělo by to být syar'i absolutizovat word haram s výjimkou těchto dvou měst, by nemělo být zakázáno slovo syar'i absolutizovat pro mešitu Aksa, ani za Masjid Ibrahim al-Khalil, protože zjevení se nazývá haram kromě Mekky a Medíny.
Jedná se o právní úpravu, lidský rozum nemá žádnou roli v tomto ohledu. Ve dvou z těchto haram zakázáno nějaké věci, když někdo žije ve městě, neměl by dělat věci, které jsou zakázané, nebo lidé, kteří přijdou na návštěvu k provedení pouť nebo umrah, nebo pro jiné účely.
 
Věci, které jsou zakázány takto: Lovecké zvířata a ptáci, pronásledovat nebo pomoci udělat.
Kácení stromů a pichlavý, ale velmi nutné a v případě nouze.Nesoucí zbraň. Zjištění na místě při manipulaci s výrobky zakázáno pro lidi z Mekky pouti. Pokud jde o ty, kteří žijí, kde může vyzvednout, a pak oznámí jej. Rozdíl mezi lidmi, kteří pouť k lidem, kteří tam žijí samozřejmě.
U m r h
Proroka sallallaahu To alaihi WA Salamem To Umrah čtyřikrát za čtyři roky, nikdy splněna více než jednu Umrah na jednu cestu. To bylo nikdy děláno lidmi, kteří byli s ním od Sahaba.\Nikdy bylo hlásil, že jeden z nich menjamak dva Umrah v jedné cestě, ať už v době alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem byl živý a po jeho smrti. Kromě Ajša když menstruace u Hajj s Prorokem sallallaahu To alaihi wa Salamem, nařídil bratrů Aisha se "Abdurrahman ibn Abi Bakr, doprovázet Ajša se, Tan'im, aby berihram pro Umrah. Pro "umrah Aisha si myslel, že on se připojil k pouť byla zrušena, plakala, pak proroka sallallaahu To alaihi wa Salamem mengibur umožňují umrah zpátky k ní.
Umrah se provádí Ajša je speciálně určen pro Ajša s tím, že nikdy není známo z některého svého přítele, jak muži a ženy, kteří vykonávají Umrah po Hajj z Tan'im, stejně jako práce "Aisha.
Náboženská návštěva města Madinah Al-Munawwarah 
Od Abu Huraira Alláha anhu uvedl, že tento hadís je i nadále alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem: "Neměli by cestovat s výjimkou tří mešit: Posvátné mešity a masjidku to, a mešita Aqsa." Od Abu Huraira Alláha anhu, řekl "Prorok sallallaahu To alaihi wa Salamem řekl:" Modlitba v masjidku je lepší než tisíc modliteb v mešitách kromě jiných Posvátné mešity. "

 
Speciální ctnost posedlý šlechtického Prorokova mešita, Masjid Aqsa mešita a slávě Boží Subhanahu wa Ta'ala tři silné stránky této mešity a modlil se modlitbu v něm, než jinde.Každý, kdo přijde na návštěvu prorokova mešita by měla přijít se dostat odměnu a naplnit volání alaihi proroka sallallaahu To wa Salamem, který obhajoval za návštěvu a náboženské navštívit Prorokův mešity.

 
Ne-Adab Adab který se věnuje této mešity tří dalších mešit, ale zmatek, který se může vyskytnout u některých lidí, ale nakonec set-Adab Adab specifické pro Prorokovy mešity. Tato záměna by se nikdy nestalo, ne-li šlechtic Prorok pochován v mešitě.
K tomu, aby v této věci jasně na muslimy, když přišel do Medíny a chtěl navštívit Prorokův mešitu přineseme Adab Adab-náboženský návštěvu této mešity:
zdroj: http://almanhaj.or.id

Pět dobrých důvodů, proč rezervovat hotelový pokoj během Hajj a Umrah cesty v Saúdské Arábii na Agoda.

Pět dobrých důvodů, proč si rezervovat hotelový pokoj během Hajj a Umrah výjezdů za měst Mekky a Medíny, Jeddah a dalších městech v Saúdské Arábii s Agoda klikají na reklamy na levé straně (vpravo), nebo v dolní části tohoto článku nebo v jednom takovém blogu aetikel uvedeny níže:


 
Více než 170.000 hotelů po celém světě - více se přidávají denně
 
Důvěřuje více než 4,000,000 spokojených zákazníků
 
1,2 milionu + recenze Agoda zákazníky každý rok
 
Více než 1000 bezplatných noclehů vykoupil každý den s věrnostní body
 
Vzhledem k dostupnosti ve více než 22.000 měst na celém světě
12 hotelů v Mekce City Center, 12 k dispozici

 
z293 Kčza noc Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait krále Abdula Azíze Gate P.O. Box 17 700, Mecca / Mekka 8.1based Fantastic 21 955 na 86 recenzí

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraNachází se v samém srdci náboženství v Mekce, 5-hvězdičkový luxusní hotel, který nabízí elegantní pokoje, apartmá a bytů, které jsou určené speciálně pro hosty ...Tato lokalita se nachází v blízkosti Haram, nakupování a stravování. Hotel je vybaven zvukovým systémem, který můžete slyšet Azan a modlitby z Velké mešity ...Zahrul, Malajsie 09.2.2012


 
z547 Kčza noc Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Mekka Fantastic 8.5based základě 66 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraS 599 pokoji, tato vlastnost má veškeré vybavení a služby, které byste očekávali od 4-hvězdičkového hotelu. Hosté zde naleznou DVD / CD přehrávač, kuchyňský kout, film čeká v. ..Snídaně rezervace jsou pravdivé a úžasné ...Abdulnasser, Katar 27.prosince 2011


 
zUSD 1067Raffles Makkah Palace v nociP.O. Box 1281, Al-Oum Qura St, Mecca / Mekka 21 955 Velká 9.5based na 7 hodnocení

  
Hotel Oblast: Mekka Downtown Wi-FiKaždý z 209 pokojů v 5-hvězdičkový hotel má dobré vynikající zázemí. Každý pokoj v hotelu nabízí hostům klimatizace, nekuřácké pokoje, župany. Kavárna, ...zcela nové a to je sedm hvězd a doporučuji každému, kdo chce jít do ommra vzít pouze tento hotel ...Ahmed, Spojené arabské emiráty 15.ledna 2012


 
z53 Kčza noc Hotel Mercure HibatullahUm Al Qura ulice Al Hafayer POBOX 51 177, Ibrahim Al Khalil Street, Mekka / Mecca 6.0based nad průměrem o 2 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraPohodlně se usaďte a uvolněte se v jednom z hotelů 381 pokojů, všechny jsou navrženy s hosty pohodlí postižené pikiran.Para najdete televizi, nekuřácké pokoje, minibar čeká v každém ...

 
z293 Kčza noc Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mecca / Mekka Fantastic 8.9based na 21 recenzí

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraVšechny pokoje mají vlastní stůl, vysoušeč vlasů, vlastní filmy, stejně jako další vybavení. Hosté budou moci využít hotelové vybavení a služby patří konferenční zařízení, obchody, ...servis a jen Infront Ka "pche ...Syafuan, Indonésie 21.února 2012


 
z154 Kčza noc White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Mekka 2.0based dostal na 1 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraZahrnuty ve všech pokojích TV, sprchovým koutem, oddělenou sprchou a vanou, minibarem. Prádelna / čistírna, obchod, 24 hodinová pokojová služba jsou jen některé z dalších komfortem, který najdete ...

 
z347 Kčza noc Clock Tower Makkah Royal Hotel FairmontKrál Abdul Aziz Nadační, Mecca / Mekka Fantastic 8.4based na 15 recenzí

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraVšechny pokoje jsou žehlicí prkna, vysoušeč vlasů, trezor, na pokoji stůl v každém pokoji. Restaurace, prádelna / čistírna, 24 hodinový pokojový servis, jsou některé další ...velký bufet, pohled Kaaba bylo fajn ...Reem, Kuvajt 17.ledna 2012


 
z203 Kčza noc Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mecca / Mekka, v průměru. 5.7based na 1 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraVše, co udělat, hotel je soustředěn kolem hostující zkušenosti, zajistit komfort a odpočinek. Al Shohada hotelů v Mekce / Mekka jednoduše přes náš bezpečný ...

 
zUSD 1333za noc Al Maqam Bydlení Center HotelAjyad Street, Mecca / Mekka 3.7Na dostal na 1 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraVšechny pokoje jsou vybaveny vanou, káva / čaj, satelitní / kabelová TV, bezpečnostní schránky a další zařízení. Pro pohodlí a komfort hostů, najdete také na prádlo ...

 
z24 KčHotel Plaza za noc Mobark 2Al Mesflah - Ibrahim Al Khalil Street, Mekka / Mecca 3.8Na dostal na 2 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraNěkteré z funkcí, kterou si vychutnáte jsou satelitní / kabelová TV, mini bar, klimatizace. Aby se hosté cítili kompletnější, Mecca / Makkah Hotel nabízí obchodní centrum, ...

 
z227 Kčza noc Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Mekka Fantastic 8.4based na 19 recenzí

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraStůl, na pokoji bar, mini, vysoušeče vlasů patří k vybavení, hosté najdou v každé místnosti. Hotel se může pochlubit restaurace, prádelna / čistírna, ukládat jako součást ...Velmi clost na Haram, obsluhovat, spousta potravin míst a obchodů ...Haytham Kanada 13.prosince 2011


 
z293 Kčza noc Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MekkyAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Mekka Velmi dobrý 7.9based na 20 recenzí

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraV každém pokoji je, mimo jiné vybavení, fén, žehlicí prkno, stůl, župany. Mezi další funkce v hotelu patří restaurace, prádelna / čistírna, 24 hodinový ...

10 hotelů v blízkosti Al-Masjid al-Haram mešity (do 1 km), 10 k dispozici

 
zUSD 1067Raffles Makkah Palace v nociP.O. Box 1281, Al-Oum Qura St, Mecca / Makkah 21 955 (0,26 km od Al-Masjid al-Haram Velká mešita) 9.5based na 7 hodnocení

  
Hotel Oblast: Mekka Downtown Wi-FiKaždý z 209 pokojů v 5-hvězdičkový hotel má dobré vynikající zázemí. Každý pokoj v hotelu nabízí hostům klimatizace, nekuřácké pokoje, župany. Kavárna, ...zcela nové a to je sedm hvězd a doporučuji každému, kdo chce jít do ommra vzít pouze tento hotel ...Ahmed, Spojené arabské emiráty 15.ledna 2012


 
z293 Kčza noc Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mecca / Mekka (0.27 km od Al-Masjid al-Haram mešita) Fantastic 8.9based na 21 recenzí

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraVšechny pokoje mají vlastní stůl, vysoušeč vlasů, vlastní filmy, stejně jako další vybavení. Hosté budou moci využít hotelové vybavení a služby patří konferenční zařízení, obchody, ...servis a jen Infront Ka "pche ...Syafuan, Indonésie 21.února 2012


 
z227 Kčza noc Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Mekka (0.28 km od Al-Masjid al-Haram mešita) Fantastic 8.4based na 19 recenzí

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraStůl, na pokoji bar, mini, vysoušeče vlasů patří k vybavení, hosté najdou v každé místnosti. Hotel se může pochlubit restaurace, prádelna / čistírna, ukládat jako součást ...Velmi clost na Haram, obsluhovat, spousta potravin míst a obchodů ...Haytham Kanada 13.prosince 2011


 
zUSD 1333za noc Al Maqam Bydlení Center HotelAjyad Street, Mecca / Mekka (0.31 km od Al-Masjid al-Haram mešita) Přijatelné 3.7Na základě 1 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraVšechny pokoje jsou vybaveny vanou, káva / čaj, satelitní / kabelová TV, bezpečnostní schránky a další zařízení. Pro pohodlí a komfort hostů, najdete také na prádlo ...

 
z293 Kčza noc Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait krále Abdula Azíze Gate P.O. Box 17 700, Mecca / Makkah 21 955 (0.32 km od Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.1based základě 86 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraNachází se v samém srdci náboženství v Mekce, 5-hvězdičkový luxusní hotel, který nabízí elegantní pokoje, apartmá a bytů, které jsou určené speciálně pro hosty ...Tato lokalita se nachází v blízkosti Haram, nakupování a stravování. Hotel je vybaven zvukovým systémem, který můžete slyšet Azan a modlitby z Velké mešity ...Zahrul, Malajsie 09.2.2012


 
z347 Kčza noc Clock Tower Makkah Royal Hotel FairmontKrál Abdul Aziz Nadační, Mecca / Mekka (0.33 km od Al-Masjid al-Haram mešita) Fantastic 8.4based na 15 recenzí

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraVšechny pokoje jsou žehlicí prkna, vysoušeč vlasů, trezor, na pokoji stůl v každém pokoji. Restaurace, prádelna / čistírna, 24 hodinový pokojový servis, jsou některé další ...velký bufet, pohled Kaaba bylo fajn ...Reem, Kuvajt 17.ledna 2012


 
z293 Kčza noc Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MekkyAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Mekka (0.33 km od Al-Masjid al-Haram Mosque) velmi dobrá 7.9based na 20 recenzí

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraV každém pokoji je, mimo jiné vybavení, fén, žehlicí prkno, stůl, župany. Mezi další funkce v hotelu patří restaurace, prádelna / čistírna, 24 hodinový ...

 
z547 Kčza noc Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Mekka (0.38 km od Al-Masjid al-Haram mešita) Fantastic 8.5based základě 66 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraS 599 pokoji, tato vlastnost má veškeré vybavení a služby, které byste očekávali od 4-hvězdičkového hotelu. Hosté zde naleznou DVD / CD přehrávač, kuchyňský kout, film čeká v. ..Snídaně rezervace jsou pravdivé a úžasné ...Abdulnasser, Katar 27.prosince 2011


 
z154 Kčza noc White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Mekka (0.69 km od Al-Masjid al-Haram mešita) Přijatelné 2.0based na 1 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraZahrnuty ve všech pokojích TV, sprchovým koutem, oddělenou sprchou a vanou, minibarem. Prádelna / čistírna, obchod, 24 hodinová pokojová služba jsou jen některé z dalších komfortem, který najdete ...

 
z203 Kčza noc Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mecca / Mekka., (0.83 km od Al-Masjid al-Haram Mosque) nad průměrem 5.7based na 1 hodnocení

  
Hotel Oblast: Město Mecca centraVše, co udělat, hotel je soustředěn kolem hostující zkušenosti, zajistit komfort a odpočinek. Al Shohada hotelů v Mekce / Mekka jednoduše přes naše bezpečné.
21 hotelů v Medíně / Medina, 1 k dispozici

 
z240 Kčza noc Hilton MedínyKrál Fahd Road P.O. Al Madina Mounawara Box 3939, Medina / Medina Velmi dobrý 8.0based na 10 recenzí

  
Hotel Oblast: Medina City CenterHosté zde naleznou ty nejlepší zařízení v každém z 340 pokojů v 3-hvězdičkovém hotelu. Každý pokoj fén, stůl, klimatizace, denní tisk. To ...Umístění v blízkosti Nabawi, pohodlných pokojích ...Zahrul, Malajsie 05.2.2012


 
z107 Kčza noc Villa v MedíněNorth Central Area, Medina, Saudská Arábie, Medina / Medina Velmi dobrý 7.7based na 12 recenzí

  
Hotel Oblast: Medina City CenterNěkteré z funkcí, kterou si vychutnáte jsou nekuřácké pokoje, na pokoji trezor, žehlicí prkno, stůl. Výkonný patro, výtah, 24 hodinová pokojová služba jsou jen některé z dalších vymožeností budete ...Čisté a uklizené. Přijetí mluví přiměřenou anglického jazyka ...Syed, Kanada 15.února 2012


 
zUSD 1813za noc Hotel Al Madinah CrômZápad centrální oblast, Medina / Medina Zábava 6.6based na 3 recenzích

  
Hotel Oblast: Medina City CenterHosté zde naleznou fén, denní tisk, na pokoji trezor v každém kamar.Selain čekárně, nemovitosti v Medíně / Medina má prádelna / čistírna, výkonný patro, ...

 
z127 Kčza noc Al Ansar Golden HotelNaproti Svaté mešity, severní centrální oblasti, Medina / Medina Nové!Přezkoumávat již brzy
  
Hotel Oblast: Medina City CenterVýhodná poloha, ochotný personál a prvotřídní vybavení, aby tento hotel oblíbený mezi cestovateli. Rezervujte si na Al Ansar Golden Hotel Medina / Medína snadné ...

 
z133 KčMadinah Marriott Hotel za nocKrál Faisal Street, Western provincii, Medina / Medina Dobrý 7.3based na 14 recenzí

  
Hotel Oblast: Medina City CenterHosté zde naleznou klimatizace, nekuřácké pokoje, televize čekají v každém pokoji. Restaurace, obchody, 24 hodinová pokojová služba, Business centrum jsou některé z dalších vymožeností budete ...

 
z160 KčDyar za noc Empire HotelKrál Fahad Street, Medina / Medina Nové!Přezkoumávat již brzy
  
Hotel Oblast: OstatníAby se hosté cítili dobře, všechny pokoje jsou vybaveny nekuřácké pokoje, denní tisk, vysoušeč vlasů. Mezi další funkce v hotelu patří restaurace, výtah, místnost 24 hodin ...
47 hotelů v Jeddah, 3 k dispozici

 
z184 Kčza noc Al Hamra Hotel Managed od PullmanPalestinské ulici, PO Box 7375, Jeddah Dobrou 7.0based na 8 hodnocení

  
Hotel Oblast: Regionální FalastinZahrnuty ve všech pokojích domu, žehlící prkno, nekuřácké pokoje. 24-hodinová pokojová služba, restaurace, obchody jsou některé z dalších komfortem, který najdete v Džiddě ...

 
z97 Kčza noc Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelKing Khaled St PO Box 6582 Makkah Road, Jeddah 5.8based nad průměrem na 14 recenzí

  
Hotel Oblast: Jeddah City CenterVšechny pokoje jsou vybaveny in-trezorem, žehlící prkno, denní tisk, klimatizace a další zařízení. Mezi další funkce v hotelu patří obchodní centrum, konferenční prostory, ...Lokalita - ideální pro obchodní cestující ...Norhanirus, Malajsie 06.2.2012


 
z280 Kčza noc Jeddah Hilton HotelAl Corniche Street, PO Box 21 362 128 428 Jeddah al Šatí okres království Saúdské Arábie, Jeddah Velmi dobrý 7.7based na 25.

  
Hotel Oblast: Jeddah PředměstíHosté zde naleznou ty nejlepší zařízení v každém z 388 pokojů v 5-hvězdičkový hotelový pokoj má stůl populer.Semua, župany, in-house filmy, nekuřácké pokoje, stejně jako ...

 
z232 Kčza noc Radisson SAS Royal Suite Hotel - JeddahMadina Road, Jeddah velmi dobrá 7.7based na 5 hodnocení

  
Hotel Oblast: oblast NahdahAby se hosté cítili dobře, všechny pokoje jsou vybaveny nekuřácké pokoje, denní tisk, AC. Výborný hotel v Jeddah má také 24-hodinová pokojová služba, ...

 
z427 KčRosewood Corniche Hotel za nocCorniche Road, Jeddah 48 122 9.0based Fantastic na 8 hodnocení

  
Hotel Oblast: OstatníKaždý z 127 pokojů v 5-hvězdičkový hotel oba mají vynikající zázemí. Zahrnuty ve všech pokojích TV, internetové připojení - bezdrátové připojení v pokoji, Přístup k internetu - ...

 
z267 Kčza noc Hotel Intercontinental JeddahCorniche Al Hamra, Jeddah Za 6.8based na 3 recenzích

  
Hotel Oblast: Waterfront oblastiHosté zde naleznou in-trezorem, psacím stolem, klimatizace čeká v každém pokoji. Lze nalézt také v hotelové restauraci, konferenční zařízení, obchody. Hotel nabízí vynikající ...

 
z257 Kčza noc Crowne Plaza HotelAl-Corniche Al Hamra District, Jeddah Fantastic 8.3based na 8 hodnocení

  
Hotel Oblast: Waterfront oblastiKaždý z 226 pokojů v tomto 5-hvězdičkový hotel má veškeré pohodlí a pohodlí ve vlastnostech rumah.Beberapa se vám bude líbit, jsou fén, přístup k internetu - LAN, vzduch ...

 
z147 Kčza noc Radisson Blu Hotel JeddahMedina Road POBox 8483 Jeddah, Jeddah 21 482 Velmi dobrý 8.0based na 12 recenzí

  
Hotel Oblast: OstatníPohodlně se usaďte a uvolněte se v jednom z 292 hotelových pokojích, všechny jsou navrženy s hosty pohodlí funkcí pikiran.Beberapa si budete moci vychutnat, jsou klimatizace, internetové připojení - LAN, ...velmi výhodná poloha a dobré obchodní prostory ....David, Austrálie 14.ledna 2012


 
z74 Kčza noc Golden Tulip Hotel JeddahAirport Road, PO Box 2559 Jeddah 21 461 Saúdská Arábie, Jeddah přijaté 5.0Na na 3 recenzích

  
Hotel Area: LetištěNoha je moderní hotel v centru města Jeddah, může se pochlubit celou řadu výhodných zařízení. Hotel má ideální polohu pro turisty, v blízkosti pláže a jen ...

 
z547 Kčza noc Waldorf Astoria Qasr Al SharqNorth Corniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based na 2 hodnocení

  
Hotel Oblast: Jeddah City CenterAť už na podnikání nebo na dovolenou, každý z 38 pokojů v 5-hvězdičkový majetku, je Waldorf Astoria Qasr Al Sharq navržen tak, aby hosté relaxovat v pohodlí a gaya.Setiap pokoji přístup k internetu ...

 
z213 Kčza noc Movenpick Hotel JeddahPO Box 2109 Madina Road, Jeddah velmi dobrá 7.8based na 14 recenzí

  
Hotel Oblast: Jeddah City CenterPohodlně se usaďte a uvolněte se v jednom z hotelů 124 pokojů, všechny jsou navrženy s hosty pohodlí pikiran.Untuk, aby se hosté cítili dobře, všechny pokoje jsou vybaveny v pokoji vlasů, ...

 
z106 Kčza noc Rudého moře Palace HotelKing Abdulaziz Road PO Box 824 421 21 Jeddah Saúdská Arábie Jeddah Dobrou 7.0based na 7 hodnocení

  
Hotel Area: LetištěJaký lepší hotel pro použití jako základna pro prohlídku z Jeddah Red Sea Palace Hotel, který se nachází přímo v centru města? Tato vlastnost je ideálním místem pro shopaholics, který se nachází ...

 
z129 Kčza noc Makarim Village AnnakheelSeverní nenávidět, Jeddah Za 6.5based na 6 recenzích

  
Hotel Oblast: OstatníKaždý sprchový kout, balkon / terasa, mini bar, satelitní / kabelová TV. Výborný hotel v Jeddah má také prádelna / čistírna, obchod, konferenční prostory, ...

 
z138 Kčza noc Ramada Continental Hotel JeddahPalestine Street, Jeddah 21 472 Velmi dobrý 7.7based na 5 hodnocení

  
Hotel Oblast: OstatníKaždý pokoj v hotelu nabízí hostům sprcha, televize, nekuřácké pokoje. Hosté se mohou těšit na hotelových zařízení a služeb, včetně restaurace, setkání ...

 
z92 Kčza noc Apartmán Ewa Safari HotelAlsalama Dist. -Al-Madina Kurajšovci Bridge Road, Jeddah Za 6.2based na 3 recenzích

  
Hotel Oblast: OstatníAby se hosté cítili dobře, všechny pokoje mají televizi, klimatizaci, žehlicí prkno. Mezi další funkce v hotelu patří výtah, business centrum, místnost 24 hodin ...

 
z240 Kčza noc Elaf Jeddah Red Sea Hotel MallCorniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based na 7 hodnocení

  
Hotel Oblast: OstatníVšechny pokoje mají fén, denní tisk, klimatizace, žehlicí prkno v každém pokoji. Mezi další funkce v hotelu patří prádelna / čistírna, konferenční ...

 
z79 KčHoliday za noc Jawad Al Al AbyaḑPrinc Fahad Street (Siteen ulice), Nový Jeddah!Přezkoumávat již brzy
  
Hotel Oblast: OstatníNěkteré z funkcí, kterou si vychutnáte jsou satelitní / kabelová TV, koupelna, nekuřácké pokoje, sprcha. Hosté se mohou těšit na hotelových zařízení a služeb, včetně bezpečnosti ...

 
z91 Kčza noc Rest Inn Suites Hotel plískaniceKrál Abdul Aziz Road, New Jeddah.!Přezkoumávat již brzy
  
Hotel Oblast: OstatníSoučástí všech pokojů klimatizací, sprchovým koutem a vanou, satelitní / kabelová TV. Aby každý host je úplnější, Jeddah Hotel nabízí výtah, pokojová služba, ...

 
z67 Kčza noc Hotel Suites SanamObchodní čtvrti, Jeddah Velká 10.0based na 1 hodnocení

  
Hotel Oblast: OstatníHosté zde naleznou žehlicí prkno, exkurzí, Vysoušeč vlasů čeká v každém pokoji. Hosté se mohou těšit na hotelových zařízení a služby, včetně prostoru výtah, restaurace 24 hodin ...

 
z93 Kčza noc Bhadur Resort JeddahObhor sever, 3.0Na Jeddah dostal na 1 hodnocení

  
Hotel Oblast: OstatníExistují televize, vana, klimatizace v každém dobře vybaveném hotelovém pokoji. Je vybaven restaurací, pokojová služba, bezpečnostní schránky, business centrum, Jeddah ...

 
z479 Kčza noc Park Hyatt Jeddah Marina Club a Spa HotelAl Hamra District, Jižní Corniche, Džidda 6.7based Zábava na 2 hodnocení

  
Hotel Oblast: Waterfront oblastiKaždý pokoj je klimatizace, nekuřácké pokoje, stůl. Výborný hotel v Jeddah má také 24-hodinová pokojová služba, obchody, konferenční zařízení. Zařízení pro rekreaci.
více informací v jiných jazycích na jednom blogu viz níže:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com

No comments:

Post a Comment