Wednesday, March 7, 2012

Tulenevalt tema teekond Hajj ja Umrah Mekasse, Saudi Arabia

Tulenevalt tema teekond Hajj ja Umrah Mekasse, Saudi Arabia
Alates Abu Hurayrah, ütles ta, prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam berkhutbah meie keskel, ütles ta:" See on kohustatud oma palverännak, siis maksab vaestele (palverännak). "\
Siis on ütlus: "Kas igal aastal, O Messenger Jumala?" Siis ta vaikis, kuni inimene on öelnud kolm korda, siis prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles:" Kui ma ütlen jah, kahtlemata muutunud vastutus ja te kindlasti ei saa (tee seda). "

 
Siis ta ütles: "Lase mind, kui ma teile. Kindlasti mis hävitas inimesed enne kui on palju küsida ja paljud ei nõustu nende prohvet. Kui ma tellisin sulle midagi, siis laksanakanlah nii palju kui sina. Ja kui ma keelata midagi, siis lahkuda. "
Ja Slave Lapsepõlv Haji, Haji Naistele
Võime saab realiseerida hea tervise ja midagi päris ära minna, rohkem oma vajadustele ja vajadusi oma ülalpeetavate, samuti ohutu tema sõidab.
Disyaratkannya tervislik, mis põhineb Hadith Ibn "Abbas, et naine Khats'am ütles:" Oo Jumala Sõnumitooja, tõesti mu isa oli kohustatud tegema Hajj, kui ta oli väga vana inimest, kes ei suuda istuda sõidukis, kui ma menghajikannya? "

 
Ta ütles: "Hajikanlah teda." Nagu võttes hoopis kaugemale tema vajadusi ja vajadustele tema ülalpeetavatele põhineb sõnu prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam:" Piisab ühest patusest, et ta raiskab oma ülalpeetavate ".
Nõutud turvalisuse, sest ilma julgeolek nõuab, et Hajj on ohtlik ja see on shari'ah tuleks kõrvaldada. Pilgrimage naistele: kui tingimused on täidetud, võime naine, siis ta peab minema Hajj täielikult kui mehed.

 
See on lihtsalt, et seal on täiendavad nõuded, mis peaksid kaasnema abikaasa või mahram. Kui ta ei saa aru, ta kutsus saa endale lubada.
Miqat (või kindlaksmääratud ajal Places)
Iga inimene peab tegema palverännaku Hajj ja Umrah kombineerimine kas umrahnya teha 1., sest ta ei toonud ohvriloomade ja see palverännak tamattu "või" umrahnya koos palverännak, sest ta tõi loomade ohverdamine, ja see on qiran-Hajj.
Kas seda, et iga töö, mida ta tegi, oli ta järginud juhiseid prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam, kuigi tamattu" suurem kui qiran, nagu me oleme selgitanud.
Edasi on meil vaja teada, et keegi on palverännak qiran ifrad või kes ei tee loomad tuleb tappa neid kuigi bertahallul of ihramnya kui nad circumambulate ja sa'i.
Mõnikord ei leia piisavalt aega bertahallul of ihramnya, seejärel alusta rituaalid Hajj enne wukuf at 'Arafat lõppenud.Seega inimesed, kes berihram jaoks Hajj ja qiran ifrad too ohvriloomade võib jääda berihram ei bertahallul of ihramnya välja arvatud pärast viskamine Jumrah "Aqabah päeval-Nahr (10. lihaskonna hijjah'l) kui aega bertahallul ja berihram tohi tagasi pöörduda Hajj piisa.

Võtke Manasik Hajimu Alates mind (olemus Hajj ja prohvet sallallaahu alayhi wa Salam)
Imam Muslim jutustasid Ja'far bin Muhammad sanadnya isa ütles: "Me peame vastama Ja-õlu bin" Abdillah, ta küsis kes tulid, tulid minu juurde, ma ütlesin, "Ma olen Muhammad bin 'Ali bin Husain . "Siis ta oma käe mu peas, lahti riietuma ja kleit luarku mu aluspesu ja pani käe vahel mu nibud kui olin sel hetkel on uue täiskasvanud lapsed.
Ta ütles: "Tere, O poeg mu vend, küsi mida iganes sa tahad." Küsisin temalt, et ta oli pime sel ajal. Aeg palve tuli, ta seisis diselimutkan riided (keha), iga komplekt ta pani selle õlgadele, lõpeb peale uuesti, sest väga vähe riideid, kui ta pani tema sall puidust rippuvad riided, ta viib meid Pärast seda ma ütlesin,
"Räägi mulle prohvet palverännak sallallaahu" alaihi wa Salam. "Ta viitas, üheksa sõrme ja ütles:" Tõesti Sõnumitooja Allaah wa Salam laihi elanud (Medina), ei läinud Hajj üheksa aastat, siis 10. aastal teatati halayak et prohvet "alaihi wa Salam läheks täita Hajj.
Haji-Sunna SunnaBath kui ihram: Tuginedes hadith Zayd ibn Thabit, et ta nägi prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam siis muutis oma riided dušš ihram.
Seljas parfüümi kehal enne ihram: Tuginedes Hadith "A'isha ütles:" Ma ei ole kunagi andnud lõhnaaineid prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam et ihramnya enne tahallulnya berihram ja circumambulate Kaaba enne."

 
Berihram koos ihram lapiga (kas ülemine või alumine), mis on valge poolt hadeeth of Ibn "Abbas, ta ütles:" Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam läksid Medina pärast kammimine tema juuksed ja panna õli, siis tema ja tema sõber seljas rõõm" ja IZAR (ihram lapiga üleval ja all). Valge disunnahkannya
põhineb hadeeth of Ibn "Abbas, et prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam ütles: "Kandke valge riided valged riided on tõesti parimad riided ja kafankanlah Neile, kes suri koos temaga." Palve orus "Aqiq inimestele, kes läbi. Tuginedes Hadith "Umar, ütles ta:" Ma kuulsin prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam ütles orus" Aqiq: "Eile õhtul messenger on tulnud minu Issandat ja ütles:" palve see õnnis orus ja öelda (kavatsevad) umrah aastal Hajj. "
Sammast, Pillars of Hajj, asjade nõutavast Hajj
Samuti põhineb hadith ATH-Tha-i, ta ütles: "Ma läksin Messenger Jumala sallallaahu" alaihi wa Salam, kui ta tuli välja Muzdalifah palvetama, küsisin temalt: "Jumala Sõnumitooja, ma tulen mägi twin Thaya, ma tehtud nõrk tungganganku ja ma ka võimalused on ammendatud, Jumal Ma ei jäta mägi 1, kuid ma peatusin seal, kui ma saan Hajj? "

 
Ta vastas. "Need, kes järgivad meid palvetama (in Muzdalifah) ja jääda koos meiega, kuni me vasakule, ja enne seda ta tõesti on wukuf in" Arafah ööl või päeval, Hajj on täiuslik ja ta on eemaldatud mustus. " .
Hoia Muzdalifah kuni dawn ja palvetada Shubuh seal, sõnad ütles ta "Urwa kohta hadeeth" Kes järgmiselt meie palveid (in Muzdalifah), siis jäävad meile alles jätsime, ja enne seda ta tõesti on wukuf aastal "Arafah ööl või päeval, Hajj on täiuslik ja ta on eemaldatud mustus."

Asju, mis keelatud, kui Ihram
Ebaseaduslik isikule, kes on berihram teha järgmist Wear riided, mis on õmmeldud. Tuginedes Hadith Ibn "Umar:" See mees küsis: "Jumala Sõnumitooja, milliseid riideid tuleb kanda inimesed, kes berihram?" Ta ütles: "Ei tohi kanda riideid, sall, püksid, mütsid ja kingad välja keegi, kes ei ole sandaalid, võib ta kasutada kingad, kuid ta peaks ära lõigatud alumine osa pahkluu. Ja ei peaks kandma riideid ja leviku õliga Za'faran Wars. "

 
Inimeste jaoks, kes ei ole riided välja oma püksid ja kingad anti loobumiste kandma püksid ja kingad ei lõigatud, mis põhineb hadeeth of Ibn "Abbas ütles ta:" Ma kuulsin prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam berkhutbah at 'Arafah,

 
"Need, kes ei ole sussid peaks ta pani oma kingad ja need, kes ei ole IZAR (ihram riie) peaks ta kandma pükse, need, kes berihram.". Pane oma nägu ja mõlemad käed naine.Tuginedes Hadith Ibn "Umar, et prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam ütles: "Naistele, kes ei ole lubatud kanda niqab berihram (esikaas / loor) ja kindad." Ta peab kinni tema nägu, kui on mehi, kes vastu võetud, lähtudes hadith Hisham ibn 'Urwa alates Fatima bint al-Mundhir, ütles ta: "Me katab meie näod kui me olime koos me berihram ja Asma" bint Abi Bakr al-Siddiqu. "
Asjad, mis tühistab Haji, asjad Forbidden City Second Haram, et Haji Dam tüübid
2 püha linna See keeld on ilmutus, mis pärineb Jumalalt Subhanahu wa Ta'ala et prohvet ja Tema Messenger, võivad palved ja tervitused alati tercurahkan nii.
 
Kui kahe linna nimega Haram, siis on Meka ja Medina. Ei tohiks olla syar'i absolutize sõna Haram välja arvatud need kaks linna, ei tohiks keelatud sõna syar'i absolutize jaoks Aqsa mošee, ega Masjid Ibrahim al-Khalil, kuna ilmutus on kutsutud Haram välja Makkah ja Madinah.
See on juriidiline määramine, mõistus ei osale selles osas.Kahel neist Haram keelatud asju, kui keegi elab linna ta ei tohiks asju mis on keelatud või inimesi, kes tulevad külastama teha palverännak või umrah või muudel eesmärkidel.
 
Asju, mis on keelatud järgmiselt: Hunting loomi ja linde, jälitama või aitab seda teha.
Lõikamine puud ja kipitav, kuid väga vajalikud ja hädaolukorras. Veavad relv. Järeldused kohapeal pealevõtmine kaupade keelatud inimestele Meka palverännaku. Aga need, kes elavad, kus ta saab selle kätte ja seejärel kuulutab selle välja. Vahest inimesed, kes palverännakul, kes elavad seal ilmselt.
U m r h
Prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam" Umrah 4 korda 4 aastat, ta ei ole kunagi täidetud rohkem kui 1 Umrah ühe reisi. See oli kunagi teinud inimesed, kes olid koos temaga alates Sahaba.\Kunagi esinenud, et üks neist menjamak 2 Umrah ühel liinil, kas ajal prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam oli elus ja pärast tema surma. Välja arvatud "Aisha kui menstruatsioon on Hajj koos prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam, andis ta vennad "Aisha" Abdurrahman ibn Abi Bakr, kaasas "Aisha välja Tan'im, et berihram jaoks Umrah. Sest "umrah Aisha arvasin, et ta liitus palverännak katkestati, ta nuttis, siis prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam mengibur võimaldab umrah tagasi teda.
Umrah tehakse "Aisha on spetsiaalselt" Aisha koos ettepanek, et seda kunagi teada mõni tema sõber, nii mehed kui naised, kes teevad Umrah pärast Hajj alates Tan'im, nagu seda tegi tööd "Aisha.
Religioossed visiidi linna Madinah Al-Munawwarah 
Alates Abu Huraira Allaah Anhu märkis ta, et see Hadith on jätkuvalt prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam:" Nad ei tohiks sõita, välja arvatud 3 mošeed: Püha Mošee, masjidku seda ja Aqsa mošee. "From Abu Huraira Allaah Anhu, ütles ta:"Prohvet sallallaahu" alaihi wa Salam ütles: "Palve masjidku on parem kui tuhat palved teiste mošeed välja Püha Mošee."

 
Erilist tänu valduses üllas Prohveti mošee, Masjid Aqsa mošee ja au Jumalale Subhanahu wa Ta'ala kolm tugevused see mošee ja palvetas palve see kui mujal. Igaüks, kes tuleb külla Prohveti mošee peaks tulema saada tasu ja täitma kõne prohvet sallallaahu "alaihi wa Salam, kes soovitas külastada ja religioossete külastus Prohveti mošee.

 
No-adab adab mis on pühendatud sellele mošee 3 teise mošeed, kuid segadust, mis võivad tekkida mõned inimesed, nad lõpuks paika adab adab konkreetselt Prohveti mošee.See segadus ei oleks kunagi juhtunud, kui mitte üllas prohvet maetud mošee.
Et selles küsimuses selge moslemite kui ta tuli Medina ja tahtis külastada Prohveti mošee, toome adab adab-religioosne visiidi see mošee:
Allikas: http://almanhaj.or.id

Viis põhjust broneerida hotellitoa ajal Hajj ja Umrah reis Saudi Araabia at Agoda.

Viis põhjust broneerida hotellitoa ajal Hajj ja Umrah reisi linnad Meka, Medina, Jeddah ja teistes linnades Saudi Araabia Agoda klikkima reklaame vasakul (paremal) või allosas see artikkel või üks selline blogi aetikel loetletud:


 
Enam kui 170.000 hotellid maailmas - rohkem lisatakse iga päev
 
Usaldusväärsed üle 4.000.000 rahulolevaid kliente
 
1200000 + Hotellid Agoda klientidele igal aastal
 
Üle 1000 tasuta ööd tagasi iga päev boonuspunkti
 
Mis kättesaadavuse üle 22.000 linnades üle maailma
12 hotelli Mekas City Center, 12 saadaval

 
kohtaUSD 293öö Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait kuningas Abdul Aziz Gate P.O. Box 17 700, Mecca / Makkah 8.1based Fantastic 21 955 on 86 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusLocated in the südames religiooni Makkah, 5-star luksus hotell, mis pakub elegantsed toad, sviidid ja elamute korterid on spetsiaalselt ette nähtud külalisi ...See koht on lähedal Haram, kaupluste ja söögikohtadega.Hotell on varustatud helisüsteemiga, mida saab kuulda Azan ja palved alates Grand Mosque ...Zahrul, Malaisia ​​9. veebruar 2012


 
kohtaUSD 547öö Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Makkah Fantastic 8.5based on 66 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKoos 599 tuba, see omadus on kõik mugavused ja teenused, mida võib oodata 4-tärni hotellis. Külalised leiavad DVD / CD-mängija, kööginurk, filmi ootama sisse ..Hommikusöök reservatsioonid on õige ja hämmastav ...Abdulnasser Kataris 27. detsember 2011


 
kohtaUSD 1067Raffles Makkah Palace ööselP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Mecca / Makkah 21 955 Great 9.5based on 7 kommentaarid

  
Hotel Area: Mecca Downtown Wi-FiIga 209 tuba 5-star hotel on hea ülemus rajatisi. Igas toas hotellis pakub külalistele Air Conditioning, toad mittesuitsetajatele, hommikumantlid. Kohvik, ...väga uus ja see on 7 tähte ja ma soovitan kõigile, kes tahab minna ommra võtta ainult selle hotelli ...Ahmed, Araabia Ühendemiraadid 15. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 53öö Hotel Mercure HibatullahUm Al Qura Street Al Hafayer POBOX 51 177, Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mecca 6.0based eespool keskmiselt 2 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusIstu tagasi ja lõõgastu ühes linnas 381 tuba, kõik loodud külalistele mugavust pikiran.Para Külalised leiavad Television, toad mittesuitsetajatele, Minibaar ootab iga ...

 
kohtaUSD 293öö Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mecca / Makkah Fantastic 8.9based on 21 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on kirjutuslaud, föön, in-house filme ja muid mugavusi. Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste hulka konverentsiruumid, kauplused, ...teenus ja lihtsalt Infront Ka "BAH ...Syafuan, Indoneesias 21. veebruar 2012


 
kohtaUSD 154öö White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Makkah 2.0based sai 1 hinnang

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKaasatud kõik toad TV, dušš, eraldi dušš ja vann, minibaar.Pesumaja / keemiline puhastus, kauplus, 24 tunnine toateenindus on mõned extra mugavustega leiad ...

 
kohtaUSD 347öö Makkah Clock Royal Tower Fairmont HotelKing Abdul Aziz sihtkapitali, Mecca / Makkah Fantastic 8.4based on 15 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on liistud, föönid, toas ohutu, kirjutuslaud igas toas. Restoran, pesumaja / keemiline puhastus, 24 h toateenindus on mõned veel ...suur puhvet, Kaaba et oli tore ...Reem, Kuveit 17. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 203öö Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mecca / Makkah keskmiselt. 5.7based on 1 läbi

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõike teha hotell keskendub külaline kogemus, tagades mugavuse ja lõõgastuda. Al Shohada hotellide tellimine Mecca / Makkah lihtne kaudu meie turvaline ...

 
kohtaUSD 1333öö Al Maqam Housing Center HotelAjyad Street, Mecca / Makkah 3.7based sai 1 hinnang

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on vann, kohv / tee, satelliit / kaabel-TV, seif ja muid rajatisi. Sest mugavust ja külalised, leiate ka pesu ...

 
kohtaUSD 24öö Hotel Plaza Mobark 2Al Mesflah - Ibrahim Al Khalil Street, Makkah / Mecca 3.8based sai 2 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusMõned funktsioonid saate nautida on satelliidi / kaabel-TV, minibaar, konditsioneer. Et külalised tunnevad end valmis, Mecca / Makkah Hotellis on ärikeskus, ...

 
kohtaUSD 227öö Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Makkah Fantastic 8.4based on 19 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusVastuvõtt, toas baar, mini, föönid on ühed mugavusi külalised leiavad igas toas. Hotellis on restoran teenus, pesumaja / keemiline puhastus, kauplus osana ...Väga clost et Haram, hooldada, palju toitu kohti ja kauplused ...Haytham, Kanada 13. detsember 2011


 
kohtaUSD 293öö Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Makkah Väga hea 7.9based on 20 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusEsile igas toas, muu hulgas mugavustele, föön, triikimislaud, kirjutuslaud, hommikumantlid. Muud omadused hotelli hulka restoran teenus, pesumaja / keemiline puhastus, 24 h ...

10 hotelli lähedalt leitud Al-Masjid al-Haram Mosque (maksimaalselt 1km), 10 saadaval

 
kohtaUSD 1067Raffles Makkah Palace ööselP.O. Box 1281, Oum Al-Qura St, Mecca / Makkah 21 955 (0,26 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Great 9.5based on 7 kommentaarid

  
Hotel Area: Mecca Downtown Wi-FiIga 209 tuba 5-star hotel on hea ülemus rajatisi. Igas toas hotellis pakub külalistele Air Conditioning, toad mittesuitsetajatele, hommikumantlid. Kohvik, ...väga uus ja see on 7 tähte ja ma soovitan kõigile, kes tahab minna ommra võtta ainult selle hotelli ...Ahmed, Araabia Ühendemiraadid 15. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 293öö Hilton Makkah HotelPo Box 844, Mecca / Makkah (0,27 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.9based on 21 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on kirjutuslaud, föön, in-house filme ja muid mugavusi. Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste hulka konverentsiruumid, kauplused, ...teenus ja lihtsalt Infront Ka "BAH ...Syafuan, Indoneesias 21. veebruar 2012


 
kohtaUSD 227öö Dar Al Eiman Royal HotelAjyad Street, Mecca / Makkah (0,28 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.4based on 19 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusVastuvõtt, toas baar, mini, föönid on ühed mugavusi külalised leiavad igas toas. Hotellis on restoran teenus, pesumaja / keemiline puhastus, kauplus osana ...Väga clost et Haram, hooldada, palju toitu kohti ja kauplused ...Haytham, Kanada 13. detsember 2011


 
kohtaUSD 1333öö Al Maqam Housing Center HotelAjyad Street, Mecca / Makkah (0,31 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) vastuvõetav 3.7based on 1 läbi

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on vann, kohv / tee, satelliit / kaabel-TV, seif ja muid rajatisi. Sest mugavust ja külalised, leiate ka pesu ...

 
kohtaUSD 293öö Moevenpick Hotel & Residence Hajar Tower MakkahAbraj Al Bait kuningas Abdul Aziz Gate P.O. Box 17 700, Mecca / Makkah 21 955 (0,32 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.1based on 86 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusLocated in the südames religiooni Makkah, 5-star luksus hotell, mis pakub elegantsed toad, sviidid ja elamute korterid on spetsiaalselt ette nähtud külalisi ...See koht on lähedal Haram, kaupluste ja söögikohtadega.Hotell on varustatud helisüsteemiga, mida saab kuulda Azan ja palved alates Grand Mosque ...Zahrul, Malaisia ​​9. veebruar 2012


 
kohtaUSD 347öö Makkah Clock Royal Tower Fairmont HotelKing Abdul Aziz sihtkapitali, Mecca / Makkah (0,33 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.4based on 15 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõikides tubades on liistud, föönid, toas ohutu, kirjutuslaud igas toas. Restoran, pesumaja / keemiline puhastus, 24 h toateenindus on mõned veel ...suur puhvet, Kaaba et oli tore ...Reem, Kuveit 17. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 293öö Al Marwa Rayhaan by Rotana Hotel MakkahAbraj Al Bait, Ajyad Street, Mecca / Makkah (0,33 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Väga hea 7.9based on 20 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusEsile igas toas, muu hulgas mugavustele, föön, triikimislaud, kirjutuslaud, hommikumantlid. Muud omadused hotelli hulka restoran teenus, pesumaja / keemiline puhastus, 24 h ...

 
kohtaUSD 547öö Makkah Hilton TowersPO Box 844, Mecca / Makkah (0,38 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) Fantastic 8.5based on 66 kommentaarid

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKoos 599 tuba, see omadus on kõik mugavused ja teenused, mida võib oodata 4-tärni hotellis. Külalised leiavad DVD / CD-mängija, kööginurk, filmi ootama sisse ..Hommikusöök reservatsioonid on õige ja hämmastav ...Abdulnasser Kataris 27. detsember 2011


 
kohtaUSD 154öö White Palace HotelAl Shamia, Mecca / Makkah (0,69 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) vastuvõetav 2.0based on 1 läbi

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKaasatud kõik toad TV, dušš, eraldi dušš ja vann, minibaar.Pesumaja / keemiline puhastus, kauplus, 24 tunnine toateenindus on mõned extra mugavustega leiad ...

 
kohtaUSD 203öö Hotel Al ShohadaP.O. Box 10 056, Mecca / Makkah. (0,83 miili kaugusel Al-Masjid al-Haram Mosque) üle keskmise 5.7based on 1 läbi

  
Hotel Area: linn Mecca keskusKõike teha hotell keskendub külaline kogemus, tagades mugavuse ja lõõgastuda. Al Shohada hotellide tellimine Mecca / Makkah lihtne kaudu meie turvaline.
21 Hotels leida Medina / Medina, 1 Saadaval

 
kohtaUSD 240öö Hilton MadinahKing Fahd Road P.O. Al Madina Mounawara Box 3939, Medina / Medina Väga hea 8.0based on 10 kommentaarid

  
Hotel Area: Medina City CenterKülalised leiavad kõik parimad vahendid iga 340 tuba 3-star hotel. Igas toas on föön, kirjutuslaud, kliimaseade, päevalehes.See ...Asukoht lähedal Nabawi, comfortable rooms ...Zahrul, Malaisia ​​5. veebruar 2012


 
kohtaUSD 107öö Villa MedinaNorth Central Area, Medina, Saudi Araabia, Medina / Medina Väga hea 7.7based on 12 kommentaarid

  
Hotel Area: Medina City CenterMõned funktsioonid saate nautida on toad mittesuitsetajatele, in-room ohutu, triikimislaud, kirjutuslaud. Executive korrusel, lift, 24 tunnine toateenindus on mõned extra mugavustega te tulen ...Puhas ja korras. Vastuvõtmise räägib mõistlik inglise keeles ...Syed Kanadas 15. veebruar 2012


 
kohtaUSD 1813öö Hotel Al Madinah CromWest Central Area, Medina / Medina Fun 6.6based on 3 kommentaarid

  
Hotel Area: Medina City CenterKülalised leiavad föön, päevaleht, toas ohutu igas kamar.Selain ooteruum, vara Medina / Medina on pesumaja / keemiline puhastus, täidesaatva korrus, ...

 
kohtaUSD 127öö Al Ansar Golden HotelVastupidine Püha Mošee, Põhja-Kesk-Area, Medina / Medina Uus!Vaadata peatselt
  
Hotel Area: Medina City CenterMugav asukoht, pühendunud töötajad ja esmaklassilise vahendid muudavad selle hotelli lemmik reisijatele. Teha reservatsiooni at Al Ansar Golden Hotel Medina / Madinah lihtne ...

 
kohtaUSD 133Madinah Marriott Hotel öö kohtaKing Faisal Street, Lääne provintsis, Medina / Medina Hea 7.3based on 14 kommentaarid

  
Hotel Area: Medina City CenterKülalised leiavad Air Conditioning, toad mittesuitsetajatele, Televisioon ootab igas toas. Restoranid, poed, 24 tunnine toateenindus Ärikeskus on mõned extra mugavustega te tulen ...

 
kohtaUSD 160Dyar öö kohta Empire HotelKing Fahad Street, Medina / Medina Uus!Vaadata peatselt
  
Hotel Area: MuuEt külalised mugav, kõik toad on toad mittesuitsetajatele, päevaleht, föön. Muud omadused hotelli hulka restoran, lift, tuba 24 tundi ...
47 hotelli Jeddah, 3 Saadaval

 
kohtaUSD 184öö Al Hamra Hotel Haldaja PullmanPalestiina tänav, PO Box 7375, Jeddah Hea 7.0based on 8 kommentaarid

  
Hotel Area: Piirkondlik FalastinKaasatud kõik toad majas, triikimislaud, toad mittesuitsetajatele. 24-tunnine toateenindus, restoranid, poed on mõned extra mugavustega leiad at Jeddah ...

 
kohtaUSD 97öö Holiday Inn Jeddah Al Salam HotelKing Khaled St PO Box 6582 Makkah Road, Jeddah 5.8based eespool keskmiselt 14 kommentaarid

  
Hotel Area: Jeddah City CenterKõikides tubades on in-room ohutu, triikimislaud, päevaleht, kliimaseadmed ja muud seadmed. Muud omadused hotelli hulka ärikeskus, konverentsiruumid, ...Asukoht - ideaalne ärireisijad ...Norhanirus, Malaisia ​​6. veebruar 2012


 
kohtaUSD 280öö kohta Jeddah Hilton HotelAl Corniche Road, PO Box 21 362 128 428 Jeddah al Shati linnaosa Saudi Araabia, Jiddah Väga hea 7.7based on 25 kommentaarid

  
Hotel Area: Jeddah ÄärelinnKülalised leiavad kõik parimad vahendid iga 388 tuba 5-star hotel toas on laual populer.Semua, hommikumantlid, in-house filme, toad mittesuitsetajatele, samuti ...

 
kohtaUSD 232öö Radisson SAS Royal Suite Hotel - JeddahMadina Road, Jeddah Väga hea 7.7based on 5 kommentaarid

  
Hotell: ala NahdahEt külalised mugav, kõik toad on toad mittesuitsetajatele, päevaleht, AC. Suurepärane hotell Jeddah on ka 24-tunnine toateenindus ...

 
kohtaUSD 427Rosewood Corniche Hotel öö kohtaCorniche Road, Jeddah 48 122 9.0based Fantastic on 8 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuIga 127 tuba 5-star hotel nii on parem rajatisi. Kaasatud kõik toad TV, internetiühendus - traadita toas, internetiühendus - ...

 
kohtaUSD 267öö Hotel Intercontinental JeddahCorniche Al Hamra, Jiddah Fun 6.8based on 3 kommentaarid

  
Hotel Area: Waterfront valdkonnadKülalised leiavad Kiire, kirjutuslaud, kliimaseade ootavad igas toas. Võib leida ka hotelli restoran, konverentsiruumid, kauplused. Hotellis on parem ...

 
kohtaUSD 257öö Crowne Plaza HotelAl-Corniche Al Hamra District, Jeddah Fantastic 8.3based on 8 kommentaarid

  
Hotel Area: Waterfront valdkonnadIga 226 toad selles 5-tärni hotell on kõigi mugavustega ja mugavustega rumah.Beberapa omadused, mida te naudite on Föön, Internet Access - LAN, õhu ...

 
kohtaUSD 147öö Radisson Blu Hotel JeddahMedina Road POBox 8483 Jeddah, Jeddah 21 482 Väga hea 8.0based on 12 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuIstu tagasi ja lõõgastu ühes 292 hotelli tuba, kõik loodud külalistele mugavust pikiran.Beberapa omadused, mida te naudite on Air Conditioning, Internet Access - LAN ...väga mugav asukoht ja hea äri rajatised ....David, Austraalias 14. jaanuar 2012


 
kohtaUSD 74öö Golden Tulip Hotel JeddahAirport Road, PO Box 2559 Jeddah 21 461 Saudi Araabia, Jiddah saadud 5.0based on 3 kommentaarid

  
Hotel Area: AirportSuu on kaasaegne vara Kesk Jeddah, hooplemine erinevaid mugavusi. Hotellis on ideaalne koht turistid, ranna lähedal ja vaid ...

 
kohtaUSD 547öö Waldorf Astoria Qasr Al SharqPõhja Corniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based on 2 kommentaarid

  
Hotel Area: Jeddah City CenterKas äri-või puhkus, kusjuures 38 tuba 5-star vara, Waldorf Astoria Qasr Al Sharq eesmärk on aidata külalised lõõgastuda mugavust ja gaya.Setiap ruumi Internet ...

 
kohtaUSD 213öö Mövenpick Hotel JeddahPO Box 2109 Madina Road, Jeddah Väga hea 7.8based on 14 kommentaarid

  
Hotel Area: Jeddah City CenterIstu tagasi ja lõõgastu ühes linnas 124 tuba, kõik loodud külalistele mugavust pikiran.Untuk teha külalised tunnevad end mugavalt, kõik toad on toas juuksed, ...

 
kohtaUSD 106öö Red Sea Palace HotelKing Abdulaziz Road PO Box 824 Jeddah 21 421 Saudi Araabia, Jiddah Hea 7.0based on 7 kommentaarid

  
Hotel Area: AirportMida parem hotell kasutamiseks baasi, et uurida alates Jeddah Red Sea Palace Hotel, mis asub otse linna südames?See objekt on ideaalne koht shopaholics, mis asub ...

 
kohtaUSD 129öö Makarim Village AnnakheelPõhja vihata, Jeddah Fun 6.5based on 6 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuIga dushiruum, rõdu / terrass, minibaar, SAT / kaabel TV.Suurepärane hotell Jeddah on ka pesumaja / keemiline puhastus, pood, konverentsiruumid, ...

 
kohtaUSD 138öö Ramada Continental Hotel JeddahPalestine Street, Jeddah 21 472 Väga hea 7.7based on 5 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuIgas toas hotellis pakub külalistele dušš, televiisor, toad mittesuitsetajatele. Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste, sealhulgas restoranides, koosolekul ...

 
kohtaUSD 92öö Korter Ewa Safari HotelAlsalama Dist. -Madina Al-Quraiši Bridge Road, Jeddah Fun 6.2based on 3 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuEt külalised tunnevad end mugavalt, kõigis tubades on televiisor, konditsioneer, triikimislaud. Muud omadused hotelli hulka lift, ärikeskus, tuba 24 tundi ...

 
kohtaUSD 240öö Elaf Jeddah Red Sea Mall HotelCorniche Road, Jeddah Fantastic 8.8based on 7 kommentaarid

  
Hotel Area: MuuKõikides tubades on föön, päevaleht, konditsioneer, triikimislaud igas toas. Muud omadused hotelli hulka pesumaja / keemiline puhastus, koosolekul ...

 
kohtaUSD 79öö Holiday Jawad Al Al AbyaḑPrince Fahad Street (Siteen Street), New Jeddah!Vaadata peatselt
  
Hotel Area: MuuMõned funktsioonid saate nautida on satelliidi / kaabel-TV, vann, toad mittesuitsetajatele, dušš. Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste, sealhulgas ohutuse ...

 
kohtaUSD 91öö Rest Inn Suites Hotel lörtsiKing Abdul Aziz Road, New Jeddah.!Vaadata peatselt
  
Hotel Area: MuuKaasatud kõik toad kliimaseadmega, dušš ja WC, satelliit / kaabel TV. Et iga külaline on täiuslikum, Jeddah Hotellis on lift, toateenindus, ...

 
kohtaUSD 67öö Hotel Suites SanamCommercial linnaosades, Jeddah Great 10.0based on 1 läbi

  
Hotel Area: MuuKülalised leiavad triikimislaud, vastuvõtt, Föön ootab igas toas. Külalised saavad nautida hotellis ja teenuste, sealhulgas kosmose lift, restoran 24 tundi ...

 
kohtaUSD 93öö Bhadur Resort JeddahObhor põhja, Jeddah 3.0based sai 1 hinnang

  
Hotel Area: MuuSeal on televiisor, vann, konditsioneer igas hästivarustatud hotellituppa. See on restoran, toateenindus, hoiulaekad, ärikeskus, Jeddah ...

 
kohtaUSD 479öö Park Hyatt Jeddah Marina Club ja Spa HotelAl Hamra District, Lõuna Corniche, Jeddah 6.7based Fun on 2 kommentaarid

  
Hotel Area: Waterfront valdkonnadIgas toas on konditsioneer, toad mittesuitsetajatele, kirjutuslaud. Suurepärane hotell Jeddah on ka 24-tunnine toateenindus, kauplused, konverentsiruumid.Puhketingimused.
rohkem infot teiste keelte 1 ajaveebi vt allpool:
http://kekabah.blogspot.com/http://travelandhealthnews.blogspot.comhttp://entertainmentandgetextramoney.blogspot.comhttp://mjusuf.blogspot.com/http://computer-internet-usaha.blogspot.com/http://computer-internet-3d-animationsetc.blogspot.com/http://newsvideo-photo.blogspot.com/http://allsportcourseskursusolahraga.blogspot.com/http://computer-internet-bussines.blogspot.com/http://education-pendidikan-online.blogspot.com/http://jobvacancieslowongankerja.blogspot.com/http://soccercoursessepakbola.blogspot.com/http://moviemusicfilmmusik.blogspot.com/http://languagecourseskursusbahasa.blogspot.com/http://cookreciperesepmasakan.blogspot.com/http://clickbankbussinesbankdatabisnis.blogspot.com/http://entertainmentandgetextramone.blogspot.com

No comments:

Post a Comment